Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ντροπή σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ δήθεν σωτήρες του Παναθηναϊκού μας............

Στο ίδιο έργο θεατές, εσείς και εγώ πραγματιστές, αντιστασιακοί της πιο μεγάλης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!! Ναι φίλοι μου, για ΠΡΟΔΟΣΙΑ πρόκειται αυτό που ζούμε επί ένα χρόνο, από την διοίκηση των τυχάρπαστων και αντιπαναθηναϊκών Αλαφούζο, Παναγόπουλο, Βασιλαρά, Γούναρη και Συμ-Φορέα!!!
Δεν υπάρχει πλέον δύναμη για αντίδραση, στέρεψαν τα αποθέματα οργής, στην πιο εξευτελιστική χρονιά του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Τυχάρπαστοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, κατάφεραν να είναι ο Παναθηναϊκός σε κατάσταση που προκαλεί οίκτο σε εχθρούς και φίλους ........ κατάφεραν να γκρεμιστεί ότι με κόπο είχαν φτιάξει οι προκάτοχοί τους επί 105 συναπτά έτη!!!
Ένα τσούρμο κοράκια, που μαζεύτηκαν πάνω από το πτώμα της ομάδας, δίνοντας μάχη ποιος θα φάει την περισσότερη σάρκα!!! Μια πλειάδα γελοίων, που μοναδικό τους μέλημα είναι, τα Προεδριλίκια, τα Αντιπροεδριλίκια, η εμπορική εκμετάλλευση σημάτων, οι μισθοί, οι καρέκλες, τα νταραβέρια με τους αστείους Μετόχους, τα κολλητιλίκια με δημοσιογράφους και απόγονους του Στόλου!!!
Ο Παναθηναϊκός που ξέραμε, που αγαπήσαμε, που ακολουθήσαμε σε αμέτρητα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος....... ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!
Μάλλον τον τελείωσαν όλοι αυτοί οι ξευτίλες, αφού πρώτα φρόντισαν να διώξουν ότι πιο υγιές υπήρχε στο Σύλλογο, από παράγοντες μέχρι μετόχους!!! Λύση δεν υπάρχει καμιά, η παρακμή θα συνεχιστεί, κάνοντας όσους πραγματικά αγαπούν αυτή την ομάδα, να απομακρυνθούν ώστε να γλιτώσουν την ψυχική υγεία τους και των παιδιών τους!!!
Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον ένα κλειστό club ρουφιάνων, επαγγελματιών οπαδών, δοσίλογων δημοσιογράφων, αποτυχημένων επιχειρηματιών, χρεοκοπημένων ιδεολογικά ανθρώπων...... με λίγα λόγια ΕΙΝΑΙ για όλους αυτούς που ορίζουν τις τύχες του....... Άσυλο ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑΣ!!!!


πηγή:www.aneksartitoi-panathinaikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!