Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πονάνε τα μυαλά μας Αλαφούζαλε οχι άλλο ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

 
Τι άλλο θα διαβάσουμε! Το Νίκο Νταμπίζα φέρεται πως θέλουν στον Παναθηναϊκό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. (Η περίπτωση του Νίκου Λυμπερόπουλου γιατί ξεχάστηκε;)
Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα του Νίκου Νταμπίζα ως υποψήφιου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, είναι απλώς άλλο ένα χτύπημα των γνωστών για τη… λατρεία τους προς το Τριφύλλι αθλητικών εντύπων.

Αλλιώς, αν πράγματι συζητάει η διοίκηση του Παναθηναϊκού με το Νίκο Νταμπίζα και πράγματι προσπαθεί να το περάσει ως κάτι… θετικό, επειδή θα εργάζονται στην ομάδα φιλόδοξοι Έλληνες, τότε πραγματικά τι να πει κανείς...

Μιλάμε για έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ολυμπιακού που απολύτως καμία σχέση δεν είχε ποτέ στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά χρονιές που η «παράγκα» έκλεβε τίτλους από το Τριφύλλι, που είναι παντελώς άπειρος ως τεχνικός διευθυντής, που δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ λόγος για να προσληφθεί από τους «πράσινους».

Αν ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να στηριχθεί σε φιλόδοξους Έλληνες, να θυμίσουμε πως πριν λίγους μήνες είχε δημοσιευθεί η φήμη πως η «πράσινη» διοίκηση είχε προσεγγίσει το Νίκο Λυμπερόπουλο. Έναν από τους πιο αδικημένους πρώην ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πρόσωπο που έχει λατρευτεί από την κερκίδα, που έχει επιδείξει απεριόριστο σεβασμό προς το Τριφύλλι και που φημολογείται πως έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις, ειδικά σε θέματα ακαδημιών και νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Για ποιον λόγο «θάφτηκε» εκείνη η είδηση, δεν το γνωρίζουμε.

Όσον αφορά τον Νταμπίζα, μπορεί εκτός από τεχνικός διευθυντής να αναλάβει και πρώτος προπονητής. Θα έχει έτσι τη δυνατότητα να διδάσκει -εκτός από τις αρετές της άμυνας- και την τέχνη του πλασέ στους επιθετικούς.


πηγή: greenzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!