Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Μπροστά έραβε, πίσω… ξήλωνε!

 Εμφανώς βελτιωμένος επιθετικά ο Παναθηναϊκός που προβλημάτισε, όμως, στα μετόπισθεν...


Όσο ικανοποιημένος έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου από την εικόνα της ομάδας του επιθετικά στο χθεσινό ισόπαλο (4-4) φιλικό με την Ελαζίγκσπορ, άλλο τόσο πρέπει να προβληματίζεται για τα αμυντικά της κενά. Οι «πράσινοι» έδειξαν ότι έχουν δουλέψει πολύ στο επιθετικό κομμάτι, δείχνοντας και σημάδια στο παιχνίδι τους από το ολλανδικό μοντέλο που θέλει να καθιερώσει ο νεαρός τεχνικός. 

Ωστόσο, τα εύκολα και «φτηνά» γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός από την τουρκική ομάδα επιτάσσουν δουλειά στον αμυντικό τομέα, όπου φαίνεται πως το «τριφύλλι» πονάει.
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Κουσίδη στο 6’, μετά από εξαιρετική συνεργασία του Ντίνα με τον Μουζακίτη, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 17’ με τον Ντίνα, έπειτα από πάσα του Μαρινάκη.

Από εκεί και έπειτα, όμως, ο Παναθηναϊκός «κάθισε», δίνοντας το δικαίωμα στην Ελαζίγκσπορ να ισοφαρίσει (Εσανέ στο 18’ και Σερντάρ στο 29’) αλλά και να προηγηθεί στο 39’ και πάλι με τον Σερντάρ, έπειτα από λάθος του Νάνο. Μάλιστα, θα μπορούσε να έχει πετύχει και τέταρτο τέρμα στο 44’, αλλά ο Σερντάρ αστόχησε σε πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός ανέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο και ισοφάρισε στο 55’ με τον Γιαννιτσάνη. Η Ελαζίγκσπορ απάντησε και πάλι άμεσα με τον Ζέγκελαρ, ενώ στο 76’ και πάλι ο Γιαννιτσάνης σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο (46’ Ταμπάκης), Μαρινάκης (46’ Σπυρόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος (46’ Κουτρουμπής), Ρισβάνης, Νάνο (46’ Χουχούμης), Σταματάκης (46’ Ζέκα), Λαγός (57’ Μέντες), Δώνης (46’Αναστασόπουλος), Μουζακίτης, Ντίνας (46’ Γιαννιτσάνης), Κουσίδης (46’ Μπαϊράμι)

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!