Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Βόλεϊ Ανδρών: Μια ανάσα από την συμφωνία με τον Βίκτορα Κουρούπη!

 Μια ανάσα από την συμφωνία με τον Βίκτορα Κουρούπη προκειμένου ο έμπειρος παίκτης να είναι το νέο λίμπερο της ομάδας, βρίσκονται οι «πράσινοι».
Ένα από το άλλο συμπληρώνονται τα κομμάτια του «πράσινου» παζλ, με την τριμελή επιτροπή να μην σταματά να τρέχει, προκειμένου παρά τα μεγάλα προβλήματα, να μπορέσει να δημιουργήσει μια ομάδα που αρχικά να μην κινδυνέψει και μετά να πάει για ότι καλύτερο γίνεται.
Έτσι μετά την απόκτηση των Στιβαχτή, Καριπίδη και Μπέλλου, το τέταρτο απόκτημα του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ θα πρέπει να θεωρείται ο Βίκτορας Κουρούπης. Ο έμπειρος λίμπερο θα βοηθήσει τη νέα αυτή προσπάθεια που γίνεται και ο Γιάννης Λάιος από την άλλη θα έχει για την νευραλγική αυτή θέση, έναν βολεϊμπολίστα που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.
Ακόμα βέβαια δεν έχουν... πέσει οι υπογραφές, ωστόσο η συμφωνία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσει. Έτσι με δεδομένη και την παραμονή των Λιόντα και Μαδούρα, οι «πράσινοι» θα κοιτάξουν για έναν βασικό και έναν αναπληρωματικό ακραίο και δύο ακόμα κεντρικούς. Το σίγουρο πάντως είναι πως στο τμήμα όπως και συνολικά στον Ερασιτέχνη γίνεται σημαντική δουλειά, όπως φαίνεται και από τις έως τώρα κινήσεις που έχουν γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!