Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Εξετάζει Τζάαμπερ ο Παναθηναϊκός!

 Μέχρι να διαβεί τον δρόμο του μεταξιού ο Πινγκ Σανγκ και να γίνει ο πρώτος Κινέζος που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό η απόσταση είναι μεγάλη. Πάρα πολύ μεγάλη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, όμως, σχεδιάζει την ομάδα του για την νέα σεζόν έχοντας ως δεδομένο ότι ο 29χρονος Κινέζος σέντερ καλύπτει την 5η θέση ξένου για την Α1. Θεωρητικώς...
 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέστησε σαφές στον προπονητή πως αν ο Σανγκ δεν μπορεί να ανταποκριθεί αγωνιστικά στις απαιτήσεις του συλλόγου, θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Γι' αυτό και δόθηκε το πράσινο φως στον κόουτς να προχωρήσει κανονικά στον σχεδιασμό.
Ως αποτέλεσμα ο Πεδουλάκης έδωσε την λίστα του με τους υποψηφίους γκαρντ τους οποίους επιθυμεί να προσθέσει δίπλα στον Διαμαντίδη, τον Ούκιτς και τον Κάρι. Αυτό που θέλει ο Έλληνας τεχνικός είναι έναν πλέι μέικερ με έφεση στην άμυνα και προϋπηρεσία στην Ευρωλίγκα και την Ευρώπη γενικότερα.
Ο πολύ γνωστός μας Ιμπραΐμ Τζάαμπερ βρίσκεται πρώτος σε αυτή την λίστα έχοντας όλα τα προσόντα που ζητά ο πρωταθλητής Ελλάδας με μοναδικό ερωτηματικό την φυγή του από την Ζαλγκίρις πέρυσι και γενικά κάποιες συμπεριφορές του τον τελευταίο καιρό. Έχοντας βουλγαρικό διαβατήριο δεν καλύπτει θέση Αμερικανού και αγωνιστικά ταιριάζει στους "πράσινους".
Δεν είναι, όμως, μόνος καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης εξετάζει την περίπτωση του Τράβις Ντίνερ κάτοχο πλέον ιταλικού διαβατηρίου και μέλος της εθνικής ομάδας της Ιταλίας.
Δεύτερη επιλογή είναι πάντως ο Ομάρ Κουκ αλλά το υψηλό του συμβόλαιο δεν επιτρέπει αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό να δαπαντήσει περισσότερα χρήματα έχοντας ορατό το ενδεχόμενο να προστεθεί ένας ακόμα ψηλός εκτός από τον Σανγκ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!