Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ποδόσφαιρο Παίδων Κ15:Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Παναθηναϊκού από την Κρήτη.


Οι πιτσιρικάδες του Κώστα Ταράση πήραν τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του νεοσύστατου  πρωταθλήματος Κ15 της Super League. Το Τριφύλλι ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. 

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο το Τριφύλλι άρχισε σταδιακά να ανεβάζει στροφές και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες με το σκορ να ανοίγει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Λόλος πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε ασταθώς ο Δασκαλάκης και ο Μανιδάκης που καραδοκούσε με προβολή έκανε το 0-1.

Ο Εργοτέλης απάντησε αμέσως. Στο 57' ο Κεφαλούκος έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε έναν αμυντικό και τον τερματοφύλακα και ισοφάρισε σε 1-1. Οι πράσινοι συνέχιζαν να πιέζουν για να πάρουν τη νίκη και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν 20 λεπτά αργότερα. 

Στο 77’ ο Παπαδάκης έβγαλε την κάθετη στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη στον Σκεντεράι και ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει με πλασέ το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ : Δασκαλάκης, Ψαράκης, Χατζησεβαστός, Σταυράκης, Γιαλαμάς, Ψαλιδάκης, Κεφαλούκος, Μπλεμμένος, Σεραφειμίδης, Ιατρούδης, Κλινάκης. Έπαιξαν και οι Κόρακας, Τοψής, Κουτεντάκης και Τσικαλάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : Λαμπρόπουλος, Θεοδωρής, Μαργαρώνης, Ντόκο, Μανιδάκης, Βαρέσης, Παπαδάκης, Ξεπαπαδάκης (λ.τ. Σπίνος), Νικολογιάννης (Σκεντεράι), Λόλος, Δημήτρουλας.

 Δείτε τα highlights του αγώνα στο παρακάτω link:
http://www.youtube.com/watch?v=QQ5eRz5TGTU
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!