Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ποδόσφαιρο Νέων Κ20:Αναβάλλονται τα ματς των Νέων του Παναθηναϊκού

Τα παιχνίδια των Νέων του Παναθηναϊκού για την 6η και 7η αγωνιστική κόντρα σε Αστ. Τρίπολης και ΠΑΟΚ θα αναβληθούν λόγω της παρουσίας των πράσινων διεθνών στην Εθνική Παίδων.

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά ούτε και το επόμενο θα αγωνιστούν οι Νέοι του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα U-20 της Σούπερ Λιγκ με τα παιχνίδια κόντρα σε Αστ. Τρίπολης (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός) στα πλαίσια της 6ης και της 7ης αγωνιστικής να αναβάλλονται. 

Η παρουσία τεσσάρων πράσινων στην Εθνική Παίδων καθώς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχουν επιλεχθεί οι Αγγελόπουλος Β', Αγγελόπουλος Γ', Ξηρός και Λάμπρου για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2014 οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα. 

Το παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης έχει ήδη αναβληθεί ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Κάτι το οποίο θα σημαίνει πως μετά και την αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ οι πράσινοι θα έχουν τρία εξ αναβολής ματς. 

Μπήκε ο Νιούμαν
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Νέοι του Παναθηναϊκού μετά το φιλικό της Κυριακής προπονήθηκαν κανονικά ενώ το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο Νιούμαν. Ο επιθετικός του Τριφυλλιού δεν έπαιξε στο "ανάμικτο" δίτερμα της Κυριακής καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. 

Στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο Μαλντίν ενώ καλύτερα πηγαίνει και η αποθεραπεία του Στάικου. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!