Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μαθήματα στον αντι-παναθηναϊκό Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη!

 Η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Ευτυχία Αποστολάκη υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι κάθε Δήμος να ΣΕΒΕΤΑΙ την ομάδα που εκπροσωπεί την εκάστοτε πόλη καi τους φιλάθλους της, αλλά και να λειτουργεί προς όφελός της και όχι προς ζημία της.

Με δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό χαρακτήρισε ως «απλό και ωραίο» το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, υπογράμμισε πως «μετά από τόσα χρόνια, οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα», ξεκαθάρισε πως «δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις, ο κόσμος θέλει το γήπεδο», υπενθύμισε πως «όταν γκρεμίστηκε το παλιό γήπεδο, η πόλη ερήμωσε».

Δεν δήλωσε δηλαδή τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερα από τα αναμενόμενα, από τα φυσιολογικά.

Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία ο Δήμος της Αθήνας να «εχθρεύεται» τον σύλλογο (όπως είχε δηλώσει ο κ. Παναγιωτόπουλος) και να επιθυμεί να ολοκληρωθεί ένα έργο που δεν το θέλει πλέον ΚΑΝΕΙΣ στο «τριφύλλι».

Θυμίζουμε πως επιθυμία του Δήμου Αθηναίων είναι να ξεσπιτωθεί αργά ή γρήγορα από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός, το «Απόστολος Νικολαΐδης» να γκρεμιστεί, να γίνει... πάρκο η περιοχή, και το «τριφύλλι» να μεταφερθεί στον Ελαιώνα, δηλαδή σε μία απόμακρη, υποβαθμισμένη περιοχή, σε έναν σκουπιδότοπο (κυριολεκτικά, αφού εκεί δημιουργείται ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) που καμία σχέση με τις ρίζες του συλλόγου δεν έχει.

Θυμίζουμε ακόμα πως ο Δήμος Αθηναίων αμφισβητεί την κυριότητα της Λεωφόρου από τον Ερασιτέχνη, γεγονός που αποκάλυψε με επίσημα έγγραφα το Παναθηναϊκό Κίνημα.

Εκτός των παραπάνω προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός πως ενώ ΑΠΑΝΤΕΣ στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού (ΠΑΕ, Ερασιτέχνης μέσω δηλώσεων, φίλαθλοι μέσω γκάλοπ) επιθυμούν την μόνιμη παραμονή στη Λεωφόρο, ο Δήμος της πόλης φαίνεται πως καλοβλέπει την κατεδάφιση του ιστορικού γηπέδου και τη μεταφορά του «τριφυλλιού» στον Ελαιώνα, σε εγκαταστάσεις που ΔΕΝ καλύπτουν τον Ερασιτέχνη και είναι άγνωστο εάν θα ικανοποιούν το μέγεθος και την ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!