Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εξάστερος: Λευκωσία όπως λέμε… Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός κάνει την Κύπρο… σπίτι του με το νησί της  Αφροδίτης να είναι στο πόδι εξαιτίας της παρουσίας των πρωταθλητών.

Ο Παναθηναϊκός από χθες το πρωί βρίσκεται στην Κύπρο για μια… ιστορική επίσκεψη και άπαντες στο νησί προσπαθούν να κάνουν τους «πράσινους» να νιώσουν σαν στο... σπίτι τους. Άλλωστε, αυτός είναι και ο στόχος του Αργύρη Πεδουλάκη και των παικτών του, οι οποίοι την Παρασκευή το βράδυ θα υποδεχθούν στο κλειστό γήπεδο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» την Λαμποράλ Κούτσα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Η προετοιμασία της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς ξεκίνησε την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, αλλά χθες συνεχίστηκε με ακόμα εντονότερους ρυθμούς στην Κύπρο. Ο «Άρτζι» περιμένει να δει βελτίωση στην εικόνα των παικτών του και ξέρει καλά πως αυτό θα επιτευχθεί μόνο μέσω της προπόνησης.

Την στιγμή που οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάνουν την.. δουλειά τους πάνω στο παρκέ, ο κόσμος της ομάδας από την Κύπρο φροντίζει να κάνει ολοένα και πιο αισθητή την παρουσία του. Σήμερα θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που έχουν ετοιμάσει οι Κύπριοι προς τιμήν των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ αύριο το βράδυ στο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» δεν θα πέφτει... καρφίτσα, μιας και τα εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί εδώ και περίπου μία εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!