Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αλαφούζος ο μεγαλύτερος Παπατζής της πιάτσας!

Λίγο το έχετε να είμαστε αναγκασμένοι να μιλήσουμε πρωϊνιάτικα για το αν πρέπει αν επιβληθεί πρόστιμο στον Κουϊνσι και πόσο ύψους θα είναι…… και οι απέναντι να μιλάνε για το χτεσινό ματσάκι στην διοργάνωση, που όταν εμείς κεντάγαμε, ΑΥΤΟΙ έτρωγαν Εφτάρες???

Αυτό είναι το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μεσοβδόμαδα αδέρφια….. το πρόστιμο στον τουρίστα Κουϊνσι και αν θα παίξει στη θέση του Τριανταφυλλόπουλου ο Ρισβάνης ή ο «παγωμένος» Κουτρουμπής!!!

Αν ο Μπαϊράμι γνώριζε για την κήλη πριν έρθει μεταγραφή, αν θα λείψει σε 10 ή 12 ματς, αν θα πρέπει να αντικατασταθεί ή όχι!!! Εκεί καταντήσαμε και κακώς όποιος δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα, ελπίζοντας σε καλύτερες ημέρες με τους Αλαφουζοπαναγοπουλογουναροσωπήληδες στο Τιμόνι!!!

Πλέον η κατάθεση προσφυγών δεν είναι ρεπορτάζ ή είδηση….. είναι ρουτίνα!!!!
Καλή και Άγια η στήριξη δεν λέω….. τιμή και δόξα σε αυτούς που παρά τις δυσκολίες είναι δίπλα στην ομάδα και προσπαθούν να την βοηθήσουν!!! Αλλά ρε μάγκες, είναι δυνατό να στηρίζεις κάτι που δεν σου δίνει προοπτική? Τι να στηρίξεις στο φινάλε? Την παραμονή στις καρέκλες ανίκανων και ακατάλληλων ανθρώπων? Την διατήρηση του Παναθηναϊκού σε ρόλο κομπάρσου?

Όποιος πραγματικά αγαπά και αγωνιά για την τύχη του Παναθηναϊκού, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι……. να επικηρύξει ως ανεπιθύμητη την ανεκδιήγητη διοίκηση, ευχόμενος πως ότι άλλο ακολουθήσει θα είναι προς το καλύτερο!!! Τι χειρότερο να μας βρει από αυτό που ζούμε 1,5 χρόνο? Ποιος θα αναλάβει να κάνει τον διαχειριστή των εσόδων της ομάδας, να συσπειρώσει τον κόσμο, να φτιάξει μία ομάδα με 5 εκατομμύρια μπάτζετ….. και θα τα πάει χειρότερα? 

Κανείς!!! Σας το υπόσχομαι!!!
Οι συγκεκριμένοι κύριοι επί 1,5 χρόνο δίνουν εξετάσεις και «κόβονται»…… πόσο ρε πούστη να στηρίξεις ένα παιδί «σκράπα», όσο και αν θες να τον δεις επιστήμονα, όταν αντιλαμβάνεσαι πως δεν τα «παίρνει» τα γράμματα? Αφού δεν μπορεί το παλικάρι!!! Το παίρνεις απόφαση κάποια στιγμή και τον στέλνεις να μάθει την τέχνη του υδραυλικού!!!

Ε αυτό πρέπει να κάνουμε κύριοι….. να τον στείλουμε να γίνει οτιδήποτε άλλο, εκτός από Πρόεδρος-Ιδιοκτήτης-Σωτήρας-Τιμωρός του Παναθηναϊκού!!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!