Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Απόβαση στο εξοχικό!

 Με τον Ούκιτς στη δωδεκάδα, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει απόψε (14/10, 7.15 μ.μ.-ΔΤ) στο ΣΕΦ γι' ακόμα ένα πάρτι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με τον κόσμο του να δίνει ώθηση στο Caravel και τον Ρόκο Λένι Ούκιτς στην δωδεκάδα ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δώσει ακόμα ένα μάθημα στον Ολυμπιακό απόψε (14/10, 7.15 μ.μ.-ΔΤ) στο ΣΕΦ, σε μία αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων. Η προετοιμασία των “πράσινων” για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς το οποίο θα κλείσει την αυλαία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, μετά τις ατυχίες που υπήρξαν στη διάρκεια της προετοιμασίας. 

Στην τελευταία προπόνηση ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ν' ακολουθεί το όλο το πρόγραμμα και να θέτει εαυτό στην διάθεση της ομάδας μιας και τις τελευταίες ημέρες προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. Παράλληλα κανονικά προπονήθηκε και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος συμπλήρωσε το… πράσινο παζλ καθώς για πρώτη φορά οι παίκτες του “τριφυλλιού” ήταν όλοι μαζί στο παρκέ, προκειμένου ν' ακολουθήσουν τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη ενόψει του ντέρμπι. Αναφορικά με τον Κροάτη γκαρντ καθημερινά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, κάτι το οποίο είχε ως συνέπεια να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας, για το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει, ενώ θα είναι και στη δωδεκάδα της αναμέτρησης.

Φυσικά και τα εξωαγωνιστικά νέα ήταν ευχάριστα για τον Πεδουλάκη και τους παίκτες του καθώς οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με ανακοίνωσή τους, έδωσαν… ραντεβού στο Caravel για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και να την στηρίξουν στην προσπάθειά της για ένα ακόμα «διπλό» στην έδρα του Ολυμπιακού, όπως έγινε και στη διάρκεια των τελικών της περασμένης σεζόν και συνδυάστηκε με την κατάκτηση του τίτλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!