Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Τρία χρυσά και καλές παρουσίες για το Τριφύλλι!

Δύο πρωτιές πανηγύρισε το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού το Σάββατο (12/10) με τα αδέρφια Σπύρο και Ευθύμη Ντόκο από την Άμφισσα στο διασυλλογικό αγώνα ανάβασης που διεξήχθη στην Καρδίτσα. Ο πρώτος στην κατηγορία Μίνι- Μεγάλα κέρδισε την πρώτη θέση στην απόσταση 2,5 χιλιομέτρων ενώ ο δεύτερος στην κατηγορία Παίδων κατέκτησε την ίδια θέση στα 13,5 χιλιόμετρα.

Την επόμενη μέρα Κυριακή (13/10) ο Ευθύμης Ντόκος έλαβε μέρος και στην ανάβαση Ανατολής στην κατηγορία Παίδων δείχνοντας πως έχει δυνάμεις και δεν το βάζει κάτω κατακτώντας όμως την τέταρτη θέση χάνοντας με μικρή διαφορά τον βάθρο.

«Χρυσός» ο Ζούμας

Ωστόσο, το χρυσό σε αυτόν τον αγώνα κατέκτησε ένας ακόμα αθλητής μας ο Παναγιώτης Ζούμας ο οποίος ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και ενώ οι αντίπαλοι του επιχείρησαν αρκετά ξεκολλήματα ο ίδιος δεν τους έχασε ούτε στιγμή. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο «πράσινος» αθλητής μας επιχείρησε ένα ξεκόλλημα και με τον δυνατό ρυθμό που κράτησε μέχρι την γραμμή του τερματισμού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Τζούφης και Ράπτης στην ανάβαση Μιτσικέλι

Οι δύο Γιαννιώτες «πράσινοι», ο Μιχάλης Τζούφης και ο Χρήστος Ράπτης έλαβαν μέρος την ανάβαση Μιτσικέλι σε μία από τις πιο δύσκολες αναβάσεις που διοργανώνονται στην Ελλάδα.

Με περίπου 55 συμμετοχές (ανάμεσα τους και αθλητές της κατηγορίας όπεν) ξεκίνησε ο αγώνας από την κεντρική πλατεία στα Γιάννενα, κάνοντας προεκκίνηση 8χλμ. και επιπλέον άλλα 16χλμ.για να ολοκληρωθεί ο αγώνας.
 
Ο Μιχάλης Τζούφης και ο «πρωτάρης» Χρήστος Ράπτης της κατηγορίας Αντρών έλαβαν μέρος κερδίζοντας την 5η θέση και 13η θέση αντίστοιχα, σε έναν αγώνα που ξεκινάει από υψόμετρο 400μέτρων και τερματίζει στα 1800μ.


Παρουσία Κρίππελ στο σιρκουί της Κηφισιάς.

Ο «πράσινος» ποδηλάτης Ματτίας Κρίππελ συμμετείχε στο σιρκουί της Κηφισιάς στην κατηγορία Αντρών. Ο Ματτίας κατάφερε να βγάλει τις 10 στροφές ανάμεσα σε δυνατούς αθλητές και κυρίως σε αθλητές που τρέχουν συνέχεια σε αγώνες στο εξωτερικό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!