Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Από μικροί στις «αιώνιες» νίκες (videos)

 Οι πιτσιρικάδες Κ11 του Παναθηναϊκού νίκησαν με 5-4 τον Ολυμπιακό. Ο Νταμπίζας... τζούνιορ ήταν στη σύνθεση των «πρασίνων». Ισόπαλοι 4-4 αναδείχθηκαν οι παμπαίδες του Τριφυλλιού (Κ12) με τον ΟΣΦΠ. Οι αγώνες έγιναν στα πλαίσια του τουρνουά "Attica Cup 2013" στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το παιχνίδι των Τζούνιορ (Κ11) ήταν εξαιρετικό από πλευράς θεάματος που προσέφεραν τα «τσικό» των δύο ομάδων. Τα γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχαν οι Τσαβίδας (χατ-τρικ) και Δημοσθενιάδης (δύο τέρματα).

Στο ματς αγωνίστηκε ο γιος του Νίκου Νταμπίζα, ενώ ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του ο νεός προπονητής της ακαδημίας του Τριφυλλιού Παναγιώτης Μπαρτζώκας, που μαζί με τον Βαγγέλη Λάππα θα συνθέτουν το δίδυμο των προπονητών τερματοφυλάκων της πράσινης Ακαδημίας.

Παναθηναϊκός: Νικολακόπουλος, Γεωργόπουλος, Γωγουβίτης, Χαικάλης, Αυλωνίτης, Γαρμπής, Κωστής, Δημοσθενιάδης, Μπάκος, Παντίδης, Σταμούλος, Τσαβίδας, Νταμπίζας, Δαρβής και Τσιάβος.
Ολυμπιακός: Παππάς, Αντωνέας, Κασιούλας, Δούμας, Παυλίδης, Καραπαναγιωτίδης, Καραπάνος, Λιάτσος, Λυράκης, Παπανδρέου, Γκαλιάν, Μάνδρος, Καραμάνης, Βλάχος, Ταρσαναλής
 
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
Στο ντέρμπι των παμπαίδων που έληξε 4-4 τα γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχαν οι Βογιατζής, Καρβούνης, Φράρος και Δρόσος.

Παναθηναϊκός: Βιλαδάκης, Πλανάκης, Βέγγος, Μητρόπουλος, Μπαλαρίνης, Δημοσθενιάδης, Φράρος, Δουδέσης, Σαλάτας, Μητρόπαππας, Ματαφιάς, Κορόνι, Βογιατζής, Λώλος, Φλώρος, Καρβούνης, Λιάσκος, Σιατνής, Μακρής, Δρόσος,Βοσέτι, Σακελαρόπουλος και Μανόλο.

Ολυμπιακός: Παχατούρας, Καπσομέρας, Τσίνα, Καψιώτης, Βόλης, Κεραμύδας, Τζόρβας, Σουρλής, Βουγιουκλάκης, Μολάι, Παπαδόπουλος, Μιραφιόρι, Τζανετής, Παλαιολόγος και Ματέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!