Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Βόλεϊ Ανδρών: Ο Γιάννης Καλμαζίδης στο τιμόνι του Παναθηναϊκού!

Όπως σας γράφαμε και χθες ο Γιάννης Καλμαζίδης θα ήταν ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν σήμερα την συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό, που έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Όπως σας είχαμε γράψει από χθες μόλις έγινε γνωστή η λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Λάιο, οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει με τον Γιάννη Καλμαζίδη για να τον αντικαταστήσει στον πάγκο. Αυτό και έγινε, με τον νεαρό προπονητή να ανακοινώνεται και να κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Λεωφόρου.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Καλμαζίδη. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή για το Τριφύλλι και παρουσιάστηκε στη σημερινή προπόνηση στην ομάδα.

Ενώπιον των παικτών, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς και η διοίκηση του ΤΑΑ καλωσόρισαν τον Γιάννη Καλμαζίδη. Αμέσως μετά, είχε την πρώτη του ομιλία με τους «πράσινους» και ακολούθησε η προπόνηση».

«Μου αρέσουν τα δύσκολα»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 'Ελληνας κόουτς ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα. Σίγουρα είναι μια πρόκληση για μένα. Θα δω την ομάδα, θα δουλέψουμε πολύ, με στόχο να πάνε καλύτερα τα πράγματα» ενώ για το ντέρμπι «αιωνίων» που έρχεται, ο κόουτς αρκέστηκε να πει: «Έτσι τα έφερε η ζωή αλλά δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός είναι άλλες δέκα ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και κοιτάζουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!