Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Εξάστερος:Απίστευτη ταλαιπωρία στους -10 βαθμούς

Πολλά προβλήματα συνάντησε η αποστολή του Παναθηναϊκού με το που έφτασε στην Ρωσία με τον απίστευτο παγετό να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή των «πράσινων»

Εδώ και μερικές ώρες η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στον τελικό της προορισμό. Στο Κράσνονταρ. Οι «πράσινοι» αναχώρησαν το πρωί από την Βιέννη, όπου διανυκτέρευσαν και πλέον βρίσκονται επι… ρωσικού εδάφους. Τα προβλήματα, όμως, για τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του είναι πολλά, αφού οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή δυσκολεύουν αφάνταστα την ζωή των «πράσινων».

Τα δύσκολα για τους παίκτες και τους προπονητές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με το που… πάτησαν το πόδι τους στο Κράσνονταρ. Ο υδράργυρος έδειχνε 10 βαθμούς υπό του μηδενός με την χιονόπτωση να είναι σφοδρή. Το, κάτι περισσότερο από, τσουχτερό κρύο ήταν αισθητό από όλους ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα κατά την διάρκεια του ελέγχου που έγινε στην ομάδα στο αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο στο Κράσνονταρ είναι πάρα πολύ παλιό με αποτέλεσμα οι παίκτες του «τριφυλλιού» να είναι για πάνω από μισή ώρα σε μια αίθουσα από ελενίτ και να «μαζεύουν» όλο το κρύο.

Και αφού ξεπέρασαν την… γραφειοκρατία των Ρώσων στην συνέχεια «έφαγαν» και την ρωσική… κίνηση στους δρόμους. Και αυτήν την φορά η κίνηση ήταν ακόμα χειρότερη λόγω της χιονόπτωσης με αποτέλεσμα το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή να παραμείνει για αρκετή ώρα στους δρόμους της πόλης.
Μετά από την σημερινή «παγωμένη»… Οδύσσεια η ομάδα του Παναθηναϊκού έφτασε στο ξενοδοχείο αλλά δεν είχε την δυνατότητα για ανάσες, χαλάρωση και ξεκούραση αφού ήταν ώρα για προπόνηση. Ο Αργύρης Πεδουλάκης προπόνησε τους παίκτες του χωρίς να χάσει χρόνο, έτσι ώστε να προλάβουν κιόλας να μην περάσει άλλο η ώρα και πέσει ακόμα περισσότερο ο υδράργυρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!