Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Προσκυνήστε στην Ατρόμητη Λεωφόρο μικρά Περιστεράκια!

Τον περασμένο Ιανουάριο συμπληρώθηκε μια ντουζίνα αγώνων! Τόσους συνεχόμενους μετράει ο Παναθηναϊκός χωρίς ήττα από τον Ατρόμητο και η ομάδα του Περιστερίου πρέπει να γυρίσει πίσω στον Μάρτιο του 2007 για να μπορέσει να βρει μια νίκη. 

Η παράδοση, συνεπώς, είναι συντριπτικά υπέρ του τριφυλλιού που έχει κερδίσει οκτώ από τα δώδεκα τελευταία παιχνίδια, όμως την ίδια στιγμή πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει κερδίσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς! 

Οι πράσινοι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έκαναν μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην Καλλονή και τώρα υπάρχει και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Ο Ατρόμητος, που έχει χτίσει εκ νέου ένα σερί αήττητος, είναι μπροστά με έναν βαθμό και θέλει να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

Ο Παναθηναϊκός με προίκα την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Καλλονή θέλει τη νίκη το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο, ώστε να τον προσπεράσει στη μάχη για την τρίτη θέση της Σούπερ Λιγκ (19.30, Novasports2).

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ πριν από τα ματς της 15ης αγωνιστικής με 25 πόντους έναντι 24 του Παναθηναϊκού, έτσι η αναμέτρηση έχει αρκετά μεγάλη κρισιμότητα.

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου θέλουν να αποδείξουν μετά την εύκολη νίκη επί της Καλλονής ότι αποκτούν σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα, έχοντας και τη στήριξη του κόσμου τους.

Για τους «πράσινους» εκτός είναι οι Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος και Αποστολόπουλος, ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο Ρισβάνης.

Ο Αναστασίου δεν αποκλείεται να διατηρήσει ίδια ενδεκάδα με αυτή που είχε παραταχθεί στο προηγούμενο παιχνίδι, ωστόσο παίζονται δύο θέσεις, αυτή του γκολκίπερ ανάμεσα σε Κοτσόλη και Καπίνο, αλλά και μία στο κέντρο την οποία διεκδικούνΑμπέιντ και Λαγός.

Ο Ατρόμητος, θα έχει για κεντρικό πρόσωπο τον πρώην «πράσινο» Δημήτρη Παπαδόπουλο, με τον Γιώργο Παράσχο να μην υπολογίζει τον ανέτοιμο Ναπολεόνι, τον τραυματία Καραγκούνη και τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!