Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Εξάστερος: Πεδουλάκης>>> «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Για παιχνίδι γεμάτο στρες μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης, στο οποίο τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είχε ενέργεια άλλα δεν είχε καθαρό μυαλό, ενώ στάθηκε στην καταλυτική απόδοση των Γκιστ και Μπράμου. Όσον αφορά στον τραυματισμό του Ματσιούλις επισήμανε πως ακόμη δεν υπάρχει ένδειξη για το μέγεθος του.

«Ήταν ένα ματς γεμάτο στρες, γιατί όπως ξέρατε κρινόταν ουσιαστικά ποιος θα πάει στην επόμενη φάση όπως είχαν δημιουργηθεί οι συνθήκες. Είχαμε προβλήματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μέσα από την άμυνα πήραμε τη νίκη. Είχαμε διάθεση, είχαμε ενέργεια αλλά όχι καθαρό μυαλό. Είχαμε να διατηρήσουμε τους δύο γκαρντ μέσα στο παιχνίδι στο τέλος και φτάσαμε στη νίκη χάρη στην άμυνά μας»

Για τον τραυματισμό του Ματσιούλις: «Δεν έχουμε ακόμα γνώση του τι έπαθε».

Για το τι έκρινε το παιχνίδι στο τέλος: «Νομίζω ότι η άμυνά μας είναι αυτή που μας κράτησε στο παιχνίδι σε δύσκολες στιγμές, κρατούσαμε χαμηλά το σκορ και κερδίσαμε το παιχνίδι με τον Γκιστ και τον Μπράμος να ανεβαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο».

Για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των τραυματισμών: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι στα γκαρντ. Ο Γιόνας είναι βασικό κομμάτι με πολύπλευρη δραστηριότητα. Ελπίζουμε να μην είναι μεγάλο το διάστημα. Ελπίζουμε να μην είναι θλάση. Τα γκαρντ δεν μπορούν να παίξουν συνεχόμενα παιχνίδια μόνοι τους. Τουλάχιστον στα παιχνίδια της Ευρώπης. Για τον Νίκο δεν έχουμε ακριβή διάγνωση, μίνιμουμ θα είναι εκτός ενάμιση μήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!