Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Βόλεϊ Ανδρών: Επειγόντως νίκη με στόχο την παραμονή!!!


«Νίκη εδώ και τώρα» είναι το σύνθημα στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που σήμερα Σάββατο στις 19.00 υποδέχεται στο γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη την Κηφισιά για την 9η αγνωιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα που θα του δώσει βαθιά ανάσα στην προσπάθεια για την παραμονή. Η Κηφισιά μετά από δύο ήττες από Παμβοχαϊκό και ΑΕΚ θέλει να κάνει νέα αρχή…

«Αναζητείται παίκτης που θα τελειώσει»

Ο τεχνικός του τριφυλλιού Γιάννης Λάιος δήλωσε: «Αν και αισθάνομαι πως έχω γίνει κουραστικός αναζητώντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, τώρα είναι που θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και επιμονή. Μπορούμε να νικήσουμε την Κηφισιά. Αναζητείται η φάση που θα μας δώσει τον τελευταίο πόντο και ο παίκτης που θα τελειώσει τα σετ που κάθε φορά φτάνουμε οριακά. Η Κηφισιά έχει μια μικρή κάμψη στην υποδοχή και στο διαγώνιο σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πρέπει να το εκμεταλευτούμε».

«Άλλο το Λιγκ Καπ…»

Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται ο Χρήστος Μπέλος και ο Θεόκλητος Καριπίδης που μέχρι πέρσι ήταν βασικοί στην Κηφισιά, ενώ στην ομάδα των βορείων προαστίων έχει μετακομίσει ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ο οποίος δήλωσε: «Ερχόμαστε μετά από από δύο ήττες με Παμβοχαϊκό και ΑΕΚ και θέλουμε να γυρίσουμε στις νίκες και να πάρουμε βαθμούς. Επιπλέον θέλουμε νίκη για το γόητρο. Η Κυψέλη είναι δύσκολη έδρα άσχετα με την πορεία του Παναθηναϊκού αλλά αυτό μας δίνει παραπάνω κίνητρο. Δεν υπάρχει σύγκριση με τον αγώνα που δώσαμε για το Λιγκ Καπ. Οι ομάδες είναι πιο έτοιμες αγωνιστικά σε σχέση με εκείνο τον αγώνα και δε μπορεί να γίνει σύγκριση. Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί με τον Γκάλιτς. Είναι πολύ καλός παίκτης. Κι αυτός θέλει το χρόνο του. Πάντα η ήττα είναι στο πρόγραμμα αλλά είναι σημαντικό για την ομάδα μου πως και τα τρία ματς που χάσαμε έχουμε πάρει βαθμό. Η δουλειά που έχουμε κάνει είναι πολύ μεγάλη για αυτό και έχουμε αντέξει».

ΙΣΤΟΡΙΑ: Σε 13 αναμετρήσεις Παναθηναϊκού – Κηφισιάς που έχουν γίνει στην Volleyleague οι «πράσινοι» έχουν προβάδισμα στις νίκες με 9-4 αλλά η Κηφισιά έχει σημειώσει τις 4 νίκες της στους τελευταίους ισάριθμους αγώνες. Ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει την Κηφισιά για το πρωτάθλημα ακριβώς δύο χρόνια (από τις 9 Δεκεμβρίου 2012) και στην έδρα του από τις 26 Μαρτίου του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!