Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Οργή για Κουτσιαύτη!

Οργισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό με τη συμπεριφορά του διαιτητή Κουτσιαύτη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη καθώς πέρα από τα λάθη του που διαμόρφωσαν αποτέλεσμα, δεν κατέγραψε στο φύλλο αγώνα το αντικείμενο που χτύπησε τον Καπίνο!

«Πυρ και μανία» είναι στον Παναθηναϊκό με όλα όσα έγιναν στην Κρήτη και στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Πέρα από τα παράπονα που είχαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» για τη διαιτησία του ρέφερι από την Άρτα, κυρίως για τις αποφάσεις του δεύτερου ημιχρόνου με το αποκορύφωμα το οφσάιντ που… μετατράπηκε σε πέναλτι και αποβολή του Ρισβάνη, με το οποίο οι Κρητικοί ισοφάρισαν και πήραν τον βαθμό, οι «πράσινοι» ήταν έξαλλοι και με τη μη αναγραφή των όσων έγιναν στο γήπεδο, στο φύλλο αγώνα.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό, με αφορμή τον τραυματισμό του Καπίνο από αντικείμενο «Για δεύτερη συνεχή χρονιά χτυπήθηκε παίκτης μας σε αυτό το γήπεδο. Πέρσι ήταν ο Μαυρίας που δέχτηκε σφαλιάρα από οπαδό, φέτος ο Καπίνο έφαγε αναπτήρα στο μάτι. Κατά τα άλλα στη Λεωφόρο με το παραμικρό διακόπτονται οι αγώνες και καλούν σε απολογία τον Παναθηναϊκό. Το ακόμη πιο σοβαρό στην ιστορία αυτή είναι ότι στο φα ο διαιτητής ΔΕΝ έγραψε για τον τραυματισμό του Καπίνο, απλά ανέφερε γενικώς ότι έπεσαν αντικείμενα».

Όσο για τις αποφάσεις του Κουτσιαύτη, στο «τριφύλλι» σχολίαζαν πως: «Φαίνεται ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Από το 0-1 και μετά τόσο ο Κουτσιαύτης όσο και ο Κωσταράς σφύριζαν… 100-0 με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι και της αποβολής που έχει ξεκινήσει από καθαρή θέση οφσάιντ. Είχαν προηγηθεί αρκετές ακόμη προειδοποιητικές βολές από το συγκεκριμένο δίδυμο»


source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!