Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Βλέπει Αστέρα από σήμερα...

Στον Παναθηναϊκό καλούνται να αφήσουν πίσω τους το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, και όλα όσα έγιναν σ’ αυτό, και να επικεντρωθούν στο δύσκολο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το «τριφύλλι» έφτασε στο… παρά πέντε από το να πάρει τη νίκη σε μια εχθρική έδρα, στην οποία έγιναν ξανά έκτροπα όπως και πέρσι, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και τα λάθη του διαιτητή Κουτσιαύτη και του βοηθού Κωσταρά. Μπορεί ο δεύτερος να αναγνώρισε ότι έκανε λάθος στη φάση του καταλογισμού του πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, αυτό ωστόσο δεν… χρυσώνει το χάπι για τον Παναθηναϊκό που έχασε δυο βαθμούς, τόσο από τα λάθη των διαιτητών όσο κι από τη δική του κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η παθητική στάση της ομάδας σε όλο το δεύτερο 45λεπτο σαφώς και προβληματίζει τον Αναστασίου και τους συνεργάτες του, χρόνος όμως για μεμψιμοιρία δεν υπάρχει. Για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί ντέρμπι… πεντάδας με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη και οι «πράσινοι» καλούνται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για μια ακόμα εκτός έδρας πρόκληση. Το «τριφύλλι» θα έχει ξανά απουσίες, όμως, θα έχει και επιστροφές.

Ο Ζέκα εξέτισε και θα είναι δεδομένα στην ενδεκάδα, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετά από τα στοιχεία που του έλειψαν στο «Γεντί Κουλέ» για να πάρει τη νίκη. Ο Πορτογάλος μπορεί να προσδώσει περισσότερα πράγματα τόσο στα «τρεξίματα» στη μεσαία γραμμή όσο και στη δημιουργία, ενώ λογικά θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα ο Μέντες. Το δεδομένο είναι πως θα απουσιάσει ξανά ο τραυματίας Ντάνιελ Πράνιτς, αλλά και ο Σπύρος Ρισβάνης που αποβλήθηκε απέναντι στους Κρητικούς.

source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!