Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κωλοτρυπίδα Αλαφούζε για να προστατέψεις τον Παναθηναϊκό μας απο τα κοράκια θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ και οχι λογαριασμό στο twitter....

Ούτε το γκολ του Πράνιτς, ούτε αυτό του Μπαντιμπανγκά, ούτε οι ευκαιρίες του Πέτριτς στο δεύτερο ημίχρονο, ούτε η τακτική του Ουζουνίδη με το... ταμπούρι στην άμυνα, ούτε η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να το διασπάσει έχουν σημασία μετά την... παράσταση του ρέφερι Γιάννη Δελφάκη στη Λεωφόρο. 

Ο διαιτητής από την Αρκαδία ήταν απαράδεκτος σε όλα τα επίπεδα, εκνεύρισε γηπεδούχους και κόσμο με τις αποφάσεις του και... τίναξε στον αέρα ένα ματς που κυλούσε σχετικά ήρεμα, είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να παιχθεί ποδόσφαιρο κι όμως, η ελληνική διαιτησία κατάφερε να το καταστρέψει και αυτό.

Η εν λόγω διαιτησία, μάλιστα, μπορεί να χαρακτηριστεί από κάκιστη ως... προκλητική, μια εβδομάδα πριν ο Παναθηναϊκός κατηφορίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Με όλα αυτά που είδαμε στη Λεωφόρο, λίγη σημασία έχει το αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο ο Εργοτέλης κατάφερε – υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν – να πάρει έναν βαθμό που δεν δικαιούταν.

Με μια ευκαιρία σκόραρε, ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή και τις φάσεις, είχε το γκολ με τον Πράνιτς και τις ευκαιρίες με Μπεργκ και Πέτριτς (στο δεύτερο ημίχρονο), αλλά βγήκε εντελώς εκτός ρυθμού κυρίως λόγω Δελφάκη και μοιραία δεν κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα.

Ο απαράδεκτος και προκλητικότατος Δελφάκης, συνέχισε το σόου και μετά το τέλος του αγώνα. Όταν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου πήγαν να διαμαρτυρηθούν κι έδωσε κίτρινη κάρτα και στον Μάρκους Μπεργκ. 

Αυτός δεν είχε, βλέπετε, ενώ οι Ζέκα, Λαγός, Σίλντενφελντ και  Πράνιτς είχαν προλάβει να πάρουν! Με τη Λεωφόρο να... βράζει και τον κόσμο να είναι έξω φρενών, το ματς τελείωσε και το μόνο σίγουρο είναι πως το μήνυμα ελήφθη, ενόψει  της επίσκεψης στο Φάληρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!