Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Δεύτερος ο Ευθύμης Ντόκος στο Μεγαλόβρυσο!

Στο Μεγαλόβρυσο διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας Mountain Bike με τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται με τους τρεις γνωστούς αθλητές του από την Άμφισσα.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων, σε μία απόσταση 6χλμ.(μία στροφή) ο Σπύρος Ντόκος, αν και όλη την εβδομάδα ήταν αδιάθετος λόγω ίωσης, κατάφερε να έρθει τέταρτος με όσες δυνάμεις είχε.

Στην κατηγορία των Παίδων, ο αδερφός του Ευθύμης ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου σε συνολική απόσταση 12χλμ (2 στροφές των 6χλμ).

Ο Παναγιώτης Ζουμάς ενώ βρισκόταν στις πρώτες θέσεις μαζί με τον Ευθύμη, στην πρώτη στροφή αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα, προσπάθησε να το λύσει, αλλά δυστυχώς πριν ολοκληρώσει την δεύτερη είχε και δεύτερο, με αποτέλεσμα να χαθεί άλλη μία καλή θέση.

Ανάβαση Ρακίτας με 2 συμμετοχές

Άλλες δύο συμμετοχές είχε το Τριφύλλι στην ανάβαση "Ρακίτας" στην Πάτρα, μία στην κατηγορία Εφήβων και μία στην Αντρών.

Ο 16χρονος έφηβος, Μίλτος Γιαννούτσος ήρθε τρίτος στην κατηγορία του και 21ος στην γενική κατάταξη και ο Λάμπρος Ξοφάκης της κατηγορίας Νέων Αντρών στην δέκατη θέση. Ο αγώνας ήταν απόστασης περίπου 9 χιλιομέτρων με αρκετά «σκληρή» ανηφορική διαδρομή, φτάνοντας σε κάποια σημεία η κλίση το 20% και το μεγαλύτερο μέρος της να κυμαίνεται στο 14-15%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!