Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

au revoir Jean-Alain Boumsong....

 Πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για τη λύση της συνεργασίας τους. Διαβάστε αναλυτικά τι ειπώθηκε μεταξύ Γόντικα και Γκερά.
ύμφωνα με τις πληροφορίες ο Φρεντερίκ Γκερά συμφώνησε με την πρόταση που κατατέθηκε από τον Παναθηναϊκό για τη λύση του συμβολαίου του Μπουμσόνγκ και απομένει η συγκατάθεση του Γάλλου στόπερ.
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γόντικας κατέθεσε στον Φρεντερίκ Γκερά, ατζέντη του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, την αντιπρόταση της ΠΑΕ για τη λύση της συνεργασίας τους, η οποία προβλέπει μεγάλη προκαταβολή και διακανονισμό των υπόλοιπων οφειλομένων σε αρκετές δόσεις.
Ο Γκερά τόνισε στον Γόντικα ότι ο ίδιος συμφωνεί, θεωρεί την αντιπρόταση συμφέρουσα για τον πελάτη του και θα τον ενημερώσει άμεσα. Κάτι που έγινε και πλέον η τελική απόφαση ανήκει στον Μπουμσόνγκ, ο οποίος θα τη συζητήσει με τη μητέρα του, Μαρί Ζαν, και θα καταλήξουν.
Η απάντηση του 32χρονου στόπερ αναμένεται στις επόμενες ημέρες και σε πρώτη φάση, αντιμετωπίστηκε θετικά. Όπως αναφέρει ο "Μπουμ" στο περιβάλλον του, επιθυμία του είναι να εξασφαλίσει το συντομότερο την ελευθερία του και έπειτα να υπογράψει σε ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος.
Σε κάθε περίπτωση, οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι ο Μπουμσόνγκ δεν πρόκειται να φορά τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος στην είσοδο του 2013. Ο ποιοτικότερος αμυντικός του Παναθηναϊκού στη μετά - Χένρικσεν εποχή, δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ΠΑΕ, οι αποδοχές του δεν μπορούν να καλυφθούν.



πηγη:http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!