Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Αεράτες για Final-4 χωρίς κόσμο!

Τα κορίτσια της Γιασεμής Σαμαντούρα αντιμετωπίζουν το Σάββατο (12:00) την Τερψιθέα στον κεκλεισμένων των θυρών «Τάφο», με φόντο το Final-4.
Κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, την Τεριψέα. Το οξύμωρο στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι το γεγονός οτι η αναμέτρηση στον «Τάφο του Ινδού», που υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν γεμάτη από άκρη σ΄ άκρη, θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους, λόγω των όσων έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος του ματς με τον Ίκαρο.
Ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να αποτρέψει τις παίκτριες της Γιασεμής Σαμαντούρα, από το να πάρουν την πρόκριση στο Final Four της διοργανώσεις. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και αν οι «πράσινες» δείξουν την ελάχιστη σοβαρότητα, δεν θα συναντήσουν κάποιο πρόβλημα στο να πάρουν τη νίκη.
Οι δύο ομάδες άλλωστε, δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που δίνουν εφέτος μεταξύ τους. Στις 25 Νοεμβρίου, η ομάδα του «τριφυλλιού» είχε περάσει νικηφόρα από την Γλυφάδα, επικρατώντας με 47-55, με την Ντέλβα να σημειώνει 17 πόντους και την Καλέντζου 14.

Τέλος, αξίζει να θυμίσουμε πως το ματς θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το Sportshero.gr...


πηγή:http://www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!