Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Να επιβεβαιώσουν την βελτίωση κόντρα στις δικέφαλες!

 Οι ελπίδες για νίκη επί της ΑΕΚ (20:00) να είναι περιορισμένες, για αυτό ο στόχος των κοριτσιών του «τριφυλλιού» είναι να δείξουν πως βρίσκονται σε ανοδική τροχιά.
Κάποτε ο Παναθηναϊκός είτε έπαιζε εντός έδρας, είτε εκτός, ήταν φαβορί για τη νίκη... Δυστυχώς όμως, με τα δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα εφέτος, κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά ουτοπικό. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα, αλλά ο ρεαλισμός πάντα ήταν ο πιο καλός οδηγός σε μία νέα προσπάθεια.
Για αυτό και ο στόχος, στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, κόντρα στην ΑΕΚ, είναι η καλή εμφάνιση. Μία εμφάνιση που θα επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία που βρίσκεται η ομάδα και θα της δημιουργήσει την απαραίτητη ψυχολογία, προκειμένου στο δεύτερο γύρο, με την έλευση του νέου έτους να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Το στίγμα της για το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, έδωσε η Αποστολία Νουσια μιλώντας στο επίσημο site του Ερασιτέχνη: «Θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρες αθλήτριες. Εμείς όλη την εβδομάδα έχουμε προπονηθεί και έχουμε προετοιμαστεί καλά για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε η χρονιά και ο πρώτος γύρος να κλείσει με μια καλή εμφάνιση από πλευράς μας για να επανέλθουμε δριμύτερες στο δεύτερο γύρο».



πηγη:http://www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!