Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ο Εξάστερος παγκόσμιας ακτινοβολίας!

 Το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι ίδιο με τα προηγούμενα για τον Παναθηναϊκό. Και αυτό δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο οποίος απέχει δύο κινήσεις από την ολοκλήρωσή του, αλλά και την προετοιμασία του, που θα περιλαμβάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" θα μπουν αρκετές φορές στο αεροπλάνο με προορισμό χώρες της Ευρώπης, αλλά και της... Ασίας. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει, το τριφύλλι θα ταξιδέψει στη Ρωσία για το Γκομέλσκι Καπ (κάτι που ουσιαστικά αποκάλυψε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την προ ημερών ανακοίνωσή της), αλλά και στο Καζακστάν στα πλαίσια της αδελφοποίησής του με την Αστάνα (σ.σ.: πρώην ομάδα του Ανδρέα Γλυνιαδάκη).

Αν, μάλιστα, σε αυτά προσθέσουμε και την (αυξημένη) πιθανότητα να γίνει ένα ακόμα ταξίδι στην Κίνα, στα πλαίσια του "ανοίγματος" του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη αγορά, τότε δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι "πράσινοι"... επεκτείνονται παγκοσμίως προσπαθώντας να διαφημίσουν τις επιτυχίες τους και, ταυτόχρονα, να έρθουν σε επαφή με νέες αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!