Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ματιές σε Πιτ Μάικλ, για τη... βόμβα του καλοκαιριού!

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός βλέπει την υπόθεση του Πιτ Μάικλ και της ανάρρωσης του, η οποία πάει εξαιρετικά καλά, ενώ συνδέει το κοινό παρελθόν του Αργύρη Πεδουλάκη και του παίκτη στο Περιστέρι.
Οι ισπανοί αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι ελλάδος παρακολουθούν στενά τον Πιτ Μάικλ της Μπαρτσελόνα καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιόνας Ματσιούλις αναζητούν έναν παίκτη με εμπειρία που αγωνίζεται στη θέση «3″.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα συνδέει μάλιστα και το γεγονός πως ο παίκτης γνωρίζει άριστα τον προπονητή του Παναθηναϊκού καθώς συνυπήρξαν στο Περιστέρι (2003-04) με τον Αργύρη Πεδουλάκη να είναι και ο άνθρωπος που έδωσε ώθηση στην καριέρα του Μάικλ.
Ο παίκτης έχει θεαματική βελτίωση στο θέμα της υγείας του και είναι πιθανό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Οι ισπανοί μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι θα γνωρίζει σε 15 μέρες.
Επίσης γίνεται αναφορά πως η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Moss της Σιένα, κάτι που αν ισχύει ο Μάικλ αποχωρεί. Να θυμίσουμε πως ο Πιτ Μάικλ είχε υποστεί πνευματική εμβολή τον Μάρτιο και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν. Πριν σταματήσει να αγωνίζεται είχε 11,3 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, 1,1 κλέψιμο ανά παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και 10,1 πόντους και 4,4 ριμπάουντ στη Liga Endesa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!