Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Στη τελική ευθεία με Geoffrey Castillion!

Ο Παναθηναϊκός συζητά με τον Τζόφρι Καστιγιόν και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στη τελική συμφωνία. Που οφείλεται η καθυστέρηση με Μαυρία.
Ο Τζόφρι Καστιγιόν πάτησε Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης και αναμένεται εκτός απροόπτου να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού για την επόμενη τριετία. Ο Ολλανδός στράικερ δεν έχει συμφωνήσει πλήρως με το «τριφύλλι», καθώς απομένει η τελική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο, υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, απλά πρέπει να αποτυπωθεί στο χαρτί η τελική συμφωνία για να πέσουν οι υπογραφές.
Από κει και πέρα, και όσον αφορά τον Χάρη Μαυρία, έχει προκύψει η εξής καθυστέρηση. Οι Αγγλοι έχουν αλλάξει τον γιατρό τους και ο καινούργιος πιάνει δουλειά από την Παρασκευή, καθώς μέχρι τότε απουσιάζει στην Ινδία. Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει επαφή του Παναθηναϊκού με τους Άγγλους για να φιξαριστεί η ημέρα που ο διεθνής εξτρέμ θα πάει στην Αγγλία για τις υπογραφές. Πάντως, αυτή η εξέλιξη βολεύει τον πιτσιρικά, ο οποίος συνεχίζει την αποκατάσταση του και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!