Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Εξάστερος καλεί... Βασιλόπουλο!

 Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μπορεί τα τελευταία 2,5 χρόνια να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και να έχει χάσει πολλές παραστάσεις από τα γήπεδα, όμως η αποθεραπεία του έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και από τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψει για να παίξει ξανά με την πορτοκαλί μπάλα. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως παρακολουθεί την περίπτωση του άλλοτε διεθνούς φόργουορντ και μάλιστα του δίνει την ευκαιρία να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του, όντας μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την αποθεραπεία του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού και μάλιστα του πρότεινε να συμμετάσχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία και να υπογράψει συμβόλαιο, εφόσον είναι υγιής και σε καλή κατάσταση.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Βασιλόπουλος εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο, αλλά παράλληλα σκέφτεται και την προοπτική του ΠΑΟΚ, ο οποίος του έχει προτείνει να επιστρέψει και να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του.
 Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν το τριφύλλι θα αποτελέσει τη νέα μπασκετική στέγη του Βασιλόπουλου ή αν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού θα επιλέξει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!