Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Γιόνας Ματσιούλις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα!»

 Ο Γιόνας Ματσιούλις με δηλώσεις του στην Πράσινη μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και το πόσο χαρούμενο τον έκανε αλλά και για τους στόχους του με την Λιθουανία και το Final 4.
Αναλυτικά

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Ήθελα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και αυτό έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους εκείνους που με στήριξαν και πίστεψαν σε μένα» ήταν τα πρώτα λόγια τους Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος αποκάλυψε και το μυστικό των επιτυχιών του Παναθηναϊκού. «Αν και ήμασταν νέα ομάδα καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Και αυτό γιατί καταφέραμε από την πρώτη στιγμή να γίνουμε μια καλή παρέα και να μοιράσουμε τους ρόλους μεταξύ μας. Κάθε φορά ο καθένας ήξερε τι έκανε στο παρκέ». Ο Γιόνας Ματσιούλις δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας λέγοντας «Τεράστια βοήθεια για εμάς ήταν και ο κόσμος της ομάδας που βρέθηκε στο πλευρό μας και μας στήριζε συνέχεια. Είχαμε πολύ ανάγκη να νιώθουμε την παρουσία του κόσμου δίπλα μας. Και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για ότι έκαναν για εμάς». Όσο για τους στόχους της νέας σεζόν; «Πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα. Πάντα πίστευα. Και τώρα γίναμε πιο δυνατοί με τα καινούρια παιδιά που ήρθαν στον σύλλογο. Οπότε πιστεύω ότι αν δουλέψουμε όπως πέρσι, τότε θα καταφέρουμε να βρεθούμε στο Final-4».

«Μετάλλιο με την Λιθουανία»

Όσο για την εθνική του ομάδα και το ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας τόνισε «Για μένα οι διακοπές τελείωσαν και εδώ και μερικές ημέρες έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις με την Εθνική ομάδα. Αυτό το στάδιο είναι το πιο δύσκολο αφού θα προσπαθήσουμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Άλλωστε είμαστε ακόμα εν αναμονή του Γιόνας Βαλανσιούνας. Ο Βαλανσιούνας δεν έχει τελειώσει ακόμα τις υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ και πιστεύω ότι όταν ενταχθεί και αυτός στην ομάδα όλα θα είναι ακόμα καλύτερα για εμάς». Ο Ματσιούλις δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμα και για… μετάλλιο. «Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε κάτι καλό, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Στόχος μας είναι σίγουρα ένα μετάλλιο» είπε ο παίκτης του «τριφυλλιού».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!