Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Χρήστος Μπέλλος: «Σοβαρότητα, οργάνωση και σχέδιο»

 Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που είδε ο Χρήστος Μπέλλος στην καινούργια προσπάθεια του Παναθηναϊκού και τον έκαναν να δεχθεί την πρόταση των «πράσινων»

Ναι μεν ο δρόμος που έχει να τραβήξει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ είναι και μακρύ και κυρίως δύσβατο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα είναι εξαιρετικές. Οι Κώστας Στιβαχτής, Θεόκλητος Καριπίδης και Χρήστος Μπέλλος, είναι παίκτες με εμπειρία που μπορούν να βοηθήσουν ώστε αρχικά η ομάδα να σωθεί εύκολα και μετά να κοιτάξει για κάτι παραπάνω.
 
Το καλό σε όσους έχουν έρθει, εκτός φυσικά από την αξία τους, είναι πως κρατάνε χαμηλούς τόνους. Το ίδιο έκανε και ο Χρήστος Μπέλλος μιλώντας. Ο έμπειρος διαγώνιος που και την χρονιά που πέρασε ήταν (μαζί με τον και πάλι συμπαίκτη του Θεόκλητο) ο λόγος που η ομάδα του πέτυχε τους στόχους της, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς λόγους, απέφυγε τα μεγάλα λόγια και μίλησε μόνο για σκληρή δουλειά.
 
Χρήστο με δεδομένα τα προβλήματα που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια στον Ερασιτέχνη και ειδικά στο τμήμα αυτό. Τι σε έκανε να δεχθείς την πρόταση και να έρθεις στον Παναθηναϊκό;
 
«Υπήρξε μια κίνηση όλων των ανθρώπων που έδειξαν ένα κύμα αλλαγής και νομίζω πως με αυτή την κίνηση να αλλάξει αυτή η άσχημη κατάσταση. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Φάνηκε πως υπάρχει σοβαρότητα, οργάνωση και σχέδιο, στοιχεία που μπορούν να φέρουν κάτι καλό».
 
Ποιοι θεωρείς πως είναι ή θα πρέπει να είναι οι στόχοι της ομάδας;
 
«Το εγχείρημα είναι καινούργιο. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά και οι στόχοι θα μπαίνουν βήμα βήμα. Να κρατάμε μικρό καλάθι και να προσπαθούμε να αλλάξουμε την εικόνα εντός και εκτός γηπέδου και αν όλα πάνε καλά να ζητήσουμε το κάτι παραπάνω».
 
Οι προσωπικοί σου στόχοι;
 
«Εγώ θα προσπαθήσω να δώσω όχι το 100 αλλά το 150% και να κάνω ότι μπορώ για να επανέλθει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει,. Αλλά ξαναλέμε πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι».
 
Πιστεύεις πως η έδρα που θα είναι η Κυψέλη μπορεί να βοηθήσει στο να επιτευχθούν οι στόχοι;
 
«Η αλήθεια είναι πως αυτό το γήπεδο μπορεί να αποτελέσει ισχυρή έδρα και να κερδίσουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε».
 
Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο;
 
«Αρχικά βλέποντας αυτή την προσπάθεια ελπίζουμε όλοι πως θα είναι πετυχημένη. Φαίνεται πως έχει καλές βάσεις και μακάρι να πάνε όλα καλά. Όσον αφορά τον κόσμο του ζητάω να κάνει υπομονή και σίγουρα ζητάμε την βοήθειά του και να είναι σίγουροι πως ότι χρειαστεί θα το κάνουμε».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!