Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το περσινό αίσχος Φερέϊρα - Αλαφούζου με τον Φορναρόλι

 Εμπλεξε με τον Μπρούνο Φορναρόλι ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα ο «άσφαιρος» Ουρουγουανός επιθετικός.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φορναρόλι στην πρώτη συζήτηση που είχε με τους παράγοντες της ομάδας τούς ζήτησε 700.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του! Το ποσό αυτό είναι εξωπραγματικό για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ και ο Αλαφούζος δεν μπορεί να του το δώσει.
Για τον 26χρονο επιθετικό η πρόταση του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι ήταν σαν να κέρδιζε το λαχείο: Για τρία χρόνια του προσφέρθηκαν καθαρά 1,2 εκατ. ευρώ. Για την πρώτη σεζόν ο Λατίνος ποδοσφαιριστής έχει πάρει ελάχιστα χρήματα όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες του.
Ζητώντας 700.000 ευρώ, στην ουσία χαρίζει στο «τριφύλλι» τα λεφτά που είχε λαμβάνειν την τρίτη χρονιά του συμβολαίου του, εφόσον το εξαντλούσε.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ενδεχομένως ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχουν κι άλλες επαφές με τον Φορναρόλι, ο οποίος είναι σε θέση ισχύος. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του δεν μπορεί να λυθεί μονομερώς από την ΠΑΕ, παρά μόνο αν υπογράψει ο ποδοσφαιριστής. Στην περίπτωση που δεν τα πάρει χοντρά, θα κάνει τον... τουρίστα και θα πληρώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!