Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

«Ημέρα μνήμης για τον Στρατηγό» και παρουσίαση των 14 τμημάτων στον Κεντρικό

 Ημέρα μνήμης σήμερα με τρία φιλικά παιχνίδια στη Λεωφόρο και παρουσίαση και των 14 τμημάτων του Ερασιτέχνη στον Κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13.

Ο Ερασιτέχνης έχει διοργανώσει για σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου την «Ημέρα μνήμης για τον Στρατηγό», θέλοντας έτσι να τιμήσει την προσφορά του εκλιπόντα γενικού αρχηγού του Συλλόγου, Δημήτρη Μούρτου. Η ημέρα αυτή περιλαμβάνει την διεξαγωγή τριών φιλικών αναμετρήσεων των ομάδων μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ αντρών και βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού», ενώ η είσοδος στο κλειστό της Λεωφόρου για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που θα έχει τη δυνατότητα για πρώτη φορά να δει από κοντά τα τρία αγωνιστικά σύνολα, θα είναι ελεύθερη.

Η… σέντρα θα γίνει στις 3μ.μ. με την φιλική αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» κόντρα στον Αμύντα, με τις… μισές Πρωταθλήτριες να πηγαίνουν να αγωνιστούν στο φιλικό τουρνουά του Κρόνου.

Τη… σκυτάλη θα πάρει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Γιάννη Λάιου, που στις 5:15μ.μ. αντιμετωπίζει την Κηφισιά. Ενώ την αγωνιστική «αυλαία» κλείνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γιώργου Ρούση που στις 7:30μ.μ. υποδέχεται το Μαρκόπουλο.

Αμέσως μετά το πέρας της διοργάνωσης στον «Τάφο του Ινδού», οι τρεις ομάδες αλλά και εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη θα μεταβούν στον Κεντρικό Σύνδεσμο της Θύρας 13, όπου και θα γίνει επίσημη παρουσίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!