Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών:Νίκη χωρίς Γέμελος

 
Τον γηπεδούχο, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, νίκησε με 63-49 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο φιλικό των Πρωταθλητριών στο τουρνουά.
Η Γιασεμή Σαμαντούρα, προστάτευσε την Τζάκι Γέμελος, η οποία δεν αγωνίστηκε καν, αλλά και τις Τούλα Καλέντζου και Νταϊάνα Ντέλβα, που έπαιξαν μόνο λίγα λεπτά. Σήμερα στις 6μ.μ. οι… μισές «πράσινες» θα παίξουν με τον Ίκαρο Καλλιθέας την 3η ημέρα του τουρνουά του Κρόνου , καθώς τρεις ώρες νωρίτερα οι υπόλοιπες θα αγωνιστούν στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ερασιτέχνη στη Λεωφόρο κατά την «Ημέρα για τον Στρατηγό».

Μιλώντας στην «Πράσινη» η τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Προφυλάξαμε τη Γέμελος για προληπτικούς λόγους, ενώ έπαιξαν λίγη ώρα η Ντέλβα και η Καλέντζου, για να μην επιβαρυνθούν και να δοκιμάσουμε και άλλα πράγματα. Κάναμε κάποια τεστ και είδαμε αυτά που χρειάζεται να βελτιώσουμε και πρέπει να δουλέψουμε μέσα στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμες τη νέα χρονιά».

Ενώ για την σημερινή γιορτή του Ερασιτέχνη η Γιασεμή Σαμαντούρα τόνισε: «Πιστεύω πως θα είναι μια ωραία γιορτή, όπου ελπίζω ο κόσμος να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια. Θα είναι ευχάριστο για εμάς και όλους τους αθλητές γενικά να ξαναπαίξουμε μπροστά στον κόσμο, κάτι που το περιμέναμε εδώ και καιρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!