Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Πανέτοιμοι για το δυο στα δυο οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού(Κ17)

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού(Κ17) ολοκλήρωσαν χωρίς ουσιαστικά προβλήματα την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλων Σμύρνης.
 
Μετά την νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν στην 2η αγωνιστική τον Απόλλων Σμύρνης σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι στις 1.30μ.μ. στα Νταμάρια στον Χολαργό. 

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο το μεσημέρι χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και σε σχέση με την 18άδα της πρώτης αγωνιστικής θα υπάρχει μόνο μια αλλαγή.
Συγκεκριμένα ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Τριφυλλιού, ο Οικονομόπουλος, έμεινε εκτός λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Βαλμάς. 

Έτσι η 18άδα που επέλεξε ο Κώστας Φραντζέσκος αποτελείται από τους Βασίλα, Ξενόπουλο, Μπαλατσούρα, Χρησικό, Σερβιλάκη, Βάλμας, Μίγγο, Λάμπρου, Τουρούκη, Χατζηγιοβάννη, Παπανικολάου, Μεράι, Ρούμπο, Πίσπα, Θεοχάρη, Σάμιο, Κουντουριώτη και Ζήκο.

Στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα και οι Σίμος, Καραμίντζας και Στρατήγης αλλά επειδή είναι ακόμα πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους πράσινους έμειναν εκτός αποστολής. 
Οικονομόπουλος τραυματίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!