Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Πρώτο δείγμα θετικό για τις κορασίδες

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας η ομάδα μπάσκετ των κορασίδων του Παναθηναϊκού ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα όπου έδωσε δύο φιλικές αναμετρήσεις με τον Ίφιτο Πύργου και την Αχαγιά '82.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, οι παίκτριες της Κατερίνας Χατζηδάκη έδειξαν πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αφού νίκησαν σε αμφότερες τις δύο αναμετρήσεις.

Η προπονήτρια, Κατερίνα Χατζιδάκη εμφανώς ευχαριστημένη από τις παίκτριές της δήλωσε στο panathinaikos1908: «Η συμμετοχή στο τουρνουά είχε σκοπό κυρίως να δέσει η ομάδα τόσο αγωνιστικά αλλά κ έξωαγωνιστικά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Τα συμπεράσματα ήταν πολύ θετικά αλλά σαφώς χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά ακόμα όμως τα κορίτσια έχουν μεγάλη διάθεση και δουλεύουν σωστά και είμαι σίγουρη πως θα καταφέρουν πολλά φέτος . Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της κάτω Αχαγιάς για την άψογη φιλοξενία και ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε ανάλογη συνεργασία».

Τα αποτελέσματα:

Ίφιτος Πύργου- Παναθηναϊκός Α.Ο 32-48

Οι «πράσινες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ που δεν έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Κορυφαία παίκτρια της ομάδας του Τριφυλλιού, η Φρίμα.

Δεκάλεπτα: 7-15, 13-27, 20-38, 32-48
Παναθηναϊκός Α.Ο: Λυκούδη 9, Αναστασίου 4, Φρίμα 14, Βασιλάκη 5, Βελούδη 10, Φωτοπούλου 2, Κακούρη 3, Περιστέρη 1, Τρούμπα, Πισπίρη, Κολοκοτρώνη, Μουρίκη, Μάκου.

Αχαγιά '82- Παναθηναϊκός Α.Ο 20- 55

Επίδειξη δύναμης έκαναν οι παίκτριες του Παναθηναϊκού απέναντι στην ομάδα της Πάτρας αφού το τελικό σκορ είναι ενδεικτικό της διαφοράς δυναμικού που έχουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Η Λυκούδη με 26 πόντους ήταν η κορυφαία για τις κορασίδες μας.

Δεκάλεπτα: 6-19, 10-35, 14-52, 20-55
Παναθηναϊκός Α.Ο: Λυκούδη 26, Βασιλάκη 10, Βελούδη 4, Φρίμα 4, Κακούρη6, Τρούμπα 1, Κολοκοτρώνη, Περιστέρη 4, Μουρίκη, Αναστασίου, Φωτοπούλου, Πισπίρη, Μάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!