Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η αναγέννηση της «πράσινης» πυγμαχίας

 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/9) στην Θύρα 5 της Λεωφόρου η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο, παρουσία του Προέδρου Η. Μιχαλαριά, του νέου εφόρου Μανώλη Σαρμάνη και του τεχνικού συμβούλου, Γιάννη Αϊδινιώτη.

Η συνάντηση είχε διττό χαρακτήρα: συμβολικό αφού τα αποκαλυπτήρια της… νέας αίθουσας πυγμαχίας θα γίνουν σε περίπου ένα μήνα αλλά και ουσιαστικό με στόχο την επίσημη παρουσίαση του διδύμου που ανέλαβε την πυγμαχία αλλά και μια πρώτη γνωριμία με τους αθλητές.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Η. Μιχαλαριάς δήλωσε:«Είμαι περήφανος που έλαχε σε εμένα να είμαι μέρος αυτής της αναγέννησης του τμήματος με πάρα πολλούς πρωταθλητές, πολλά πρωταθλήματα και ένα τεράστιο όνομα, ξέχωρα από το όνομα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός καλλιεργεί την πυγμαχία πάρα πολλά χρόνια και έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό θρύλο. Εδώ έχουμε έρθει για ένα συμβολικό λόγο θα δούμε τις φωτογραφίες σήμερα και θα ξαναέρθουμε όλοι σε ένα μήνα για να δούμε ακριβώς τη διαφορά, την αναγέννηση του Π.Α.Ο.

Το πώς ο Παναθηναϊκός και μέσα από τη πυγμαχία θα μπορέσει να γίνει ο πρωταγωνιστής που του αξίζει. Και όλη αυτή η αναγέννηση θα έρθει μέσα από εσάς τον προπονητή σας κ. Χαρίση και το δίδυμο που έχει αναλάβει τα ηνία του τμήματος τους οποίους καλωσορίζω και επίσημα μέσα σε αυτόν τον ιστορικό χώρο που έχουν διαπρέψει και έχουν πάρει πρωταθλήματα και έχουν φέρει τίτλους στον Παναθηναϊκό μας. Με αιχμή αυτούς τους δυο και εσάς θα πάρουμε και άλλα πρωταθλήματα και θα είμαστε περήφανοι γιατί εσείς, ο προπονητής σας και ο Μανώλης και ο Γιάννης, αλλά και οι περισσότεροι προέρχεστε από τα σπάργανα του Παναθηναϊκού από τη γενιά των οπαδών μας ξέρετε καλύτερα από όλους τι σημαίνει Παναθηναϊκός».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος, Γιάννης Αϊδινιώτης, ο οποίος απευθυνόμενος στους αθλητές, τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ τον Άγγελο Χαρίση που έχει κρατήσει τη φλόγα που λέγεται Παναθηναϊκό. Όταν μου ζητήθηκε με δυσκολία πήρα την απόφαση να αναλάβω το τμήμα πυγμαχίας, αλλά πλέον δεν έχω κανέναν ενδοιασμό για την απόφασή μου. Πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά, και η νοοτροπία μου είναι το επιθετικό μποξ. Αγαθά κόποις κτώνται. Εγώ θέλω να σέβονται τον Παναθηναϊκό οι αντίπαλοί του και όποιος δε μας σέβεται κακό του κεφαλιού του. Γι’ αυτό προπόνηση προπόνηση, δε θα λέμε τίποτα και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί. Είμαστε παναθηναϊκός και πιστεύω θα μας προσκυνήσουν όλοι».

Τέλος, ο έφορος Μανώλης Σαρμάνης ανέφερε: «Εύχομαι να πάμε πολύ καλά με τη βοήθεια όλων με εσάς πάντα βασική αιχμή του δόρατος και να προχωρήσουμε να κατακτήσουμε και άλλα πρωταθλήματα για το καλύτερο και για το σύλλογο και για εσάς. Είμαστε οικογένειά σας, οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε έρχεστε σε μένα, ή στον κ. Αϊδινιώτη ή στον προπονητή. Η διοίκηση είναι κοντά μας, οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει θα το επιλύσουμε με κάθε τρόπο. Είμαστε παρόντες δεν είμαστε απόντες. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Καλή αρχή και καλή σεζόν».
* To ρεπορτάζ και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το επίσημο site του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (panathinaikos1908.gr)





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!