Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Πανίσχυρη φροντ λάιν!

 Η Σοφία Βαλσάμη(www.prasini.gr) γράφει για την… δύναμη πυρός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που είναι οι ψηλές της!

Ότι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι και φέτος φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα είναι κάτι που το ξέρουμε και δεν περιμέναμε το πρώτο φιλικό ματς για να μας το επιβεβαιώσει. Η Νίκη Λευκάδας, άλλωστε, ήταν ιδιαίτερα χαμηλής δυναμικότητας. Το «τριφύλλι» είναι δεδομένο ότι θα κυνηγήσει και τους δύο εγχώριους στόχους έχοντας τον τίτλο του φαβορί. Έναν τίτλο που πήρε δίκαια πέρυσι και θέλει να τον διατηρήσει.

Γι’ αυτό το λόγο η Γιασεμή Σαμαντούρα έφτιαξε ένα «γεμάτο ρόστερ καλύπτοντας τις αδυναμίες που υπήρχαν πέρυσι. Δυνάμωσε, λοιπόν, τη φροντ λάιν του τριφυλλιού, ήρθαν καλές και ποιοτικές παίκτριες και έτσι δεν θα τραβάει έτσι το κουπί μόνο η Ντέλβα. Η έλευση της Αφροδίτης Κοσμά έλυσε τα χέρια της προπονήτριας των πράσινων, καθώς πρόκειται για μια από τις καλύτερες Ελληνίδες στη θέση «4».

Μια σταθερή αξία εδώ και χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ. Παράλληλα ήρθε και η Άννα Καβάσιλα μετά τη θητεία της σε αμερικανικό κολλέγιο, ενώ παρέμειναν η Θεολόγου και η Χρονοπούλου. Γέμισε λοιπόν μέσα στο ζωγραφιστό η ομάδα και θα υπάρχουν πολλά οφέλη σε σχέση με πέρυσι. Καταρχήν η Ιωάννα Δίελα θα κατέβει στη θέση «3», εκεί που αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια (την περασμένη χρονιά χρησιμοποιούνταν επί το πλείστον στο «4»).

Με την πληθώρα των ψηλών που υπάρχουν θα δοθεί η ευκαιρία στη Ντέλβα να παίρνει πολλές ανάσες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάτι που σημαίνει ότι η Αμερικανίδα θα είναι πιο ποιοτική μέσα στον αγώνα. Αυτό άλλωστε θέλει και ο Παναθηναϊκός. Μια Ντέλβα φρέσκια που κάνει πάρτι στο καλάθι των αντιπάλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!