Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Στα σκαριά η ομάδα Baseball του Τριφυλλιού!


"Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος..." ετοιμάζονται να τραγουδίσουν οι οπαδοί του Τριφυλλιού στις κερκίδες των γηπέδων Baseball του Ελληνικού, καθώς ο Παναθηναϊκός φαίνεται έτοιμος από το νέο Πρωτάθλημα του 2014 να κατεβάσει πρασινόασπρη εννιάδα.

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά του προς την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ (ΕΦΟΜ) και έχει αναθέσει στον πρώην προπονητή του Σπάρτακου Γλυφάδας Τομ Μαζαράκη να συγκεντρώσει μία ομάδα η οποία όχι μόνο να είναι αξιόμαχη, αλλά να συγκεντρώνει και τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας, με στόχο οι Πράσινοι του χρόνου να βρεθούν στην Ευρώπη και να καταφέρουν να κάνουν αισθητή την εκεί παρουσία τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη ακούγεται πως εκτός από το σύνολο των παικτών του Σπάρτακου, ακόμη και ο καλύτερος ίσως Έλληνας παίκτης, ο Δημητρης Λόμης, ο οποίος ανήκει στο Μαρούσι, ετοιμάζεται και αυτός να περάσει στις τάξεις της νέας ομάδας.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι το 2014 η χώρα μας για άλλη μία φορά (δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) θα διοργανώσει ένα προκριματικό τουρνουά που θα μετράει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, γεγονός που δείχνει ότι πίσω από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον χώρο, υπάρχουν και κάποιοι πρόθυμοι να καταθέσουν τους απαραίτητους πόρους. Η κίνηση συνδυάζεται με μία ακόμη είδηση, ήτοι την αποχώρηση του Κατάρ από τον διαγωνισμό για το Ελληνικό, αφήνοντας ως πρώτο διεκδικητή τη Lamda Development του Λάτση (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ) μία ελληνικη εταιρία που θεωρητικά θα μπορούσε να καταχωρηθεί ως πιο πρόθυμη από τους Καταριανούς να διατηρήσει μία ενεργή αθλητική εγκατάσταση.

Όπως μάθαμε πάντως, ήδη ο Τομ Μαζαράκης έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλία Μιχαλαριά για τις λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα έφορος του τριφυλλιού για το Baseball έχει οριστεί ο Νίκος Δεπούτης, ο πρώην έφορος της ομάδας Μαρούσι 2004

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!