Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Διπλό και στην Ριζούπολη Παναθηναϊκέ!


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, έχοντας… κεκτημένη ταχύτητα από τις σερί νίκες και τον κόσμο του μαζί.

Η 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας βρίσκει τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, σήμερα στις 7:30 το απόγευμα (Novasports 2). Τυπικά, δηλαδή, καθώς στην Ριζούπολη αναμένεται να βρεθούν ουκ ολίγοι οπαδοί του «τριφυλλιού», δεδομένου πως η διοίκηση των γηπεδούχων έχει δώσει 2.000 εισιτήρια, για τις Θύρες 6 και 7!

Στόχος των παικτών του Γιάννη Αναστασίου, φυσικά, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης, που θα σημάνει την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και την επιβεβαίωση της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκονται. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι λείπουν τα προβλήματα για τον 40χρονο τεχνικό του Παναθηναϊκού…

Αντιθέτως, δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ζέκα, τον τραυματία Λουτσιάνο Φιγκερόα καθώς επίσης και τον άρρωστο Σπύρο Ρισβάνη. Αντιθέτως, για πρώτη φορά στην αποστολή των «πράσινων» συμπεριλήφθηκαν οι Χρήστος Δώνης και Βαγγέλης Αναστασόπουλος, με ένα εκ των δύο να μένει μάλιστα και στην 18άδα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!