Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ερασιτέχνης: παρα τα χρέη που έχει ίδρυσε ράγκμπι και ετοιμάζει μπέιζμπολ

Απο την στιγμή που υπάρχει κάποιο χρέος απο προηγούμενες κακοδιαχειρήσεις της πρώην διοίκησης και με διάφορες άλλες εκκρεμότητες π.χ πληρωμές προς παλιούς  παίκτες η τωρινή διοίκηση ανέλαβε τη δημιουργία ενος ,οχι ακόμα,γνωστού στον ευρυ ελληνικό κόσμο τμήμα αυτο του ράγκμπυ και είναι και στα σκαριά η δημιουργία τμήματος baseball αφου σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά του προς την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ (ΕΦΟΜ) διαβάστε εδω

 Αυτο επιβαρύνει το budget του Ερασιτέχνη και θα δυσκολέψει τη δουλειά των ανθρώπων που πραγματικά κάνουν τεράστια δουλειά για να τρέξουν τον Ερασιτέχνη και αξίζουν πολλά μπράβο για την μέχρι τώρα προσπάθεια τους.

Θέλουμε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να ξεχρεώσει επιτέλους και να επιστρέψει παλι αυτόνομος οικονομικά με ολα τα τμήματα του στη κορυφή.

Επανίδρυση του τμήματος handball
 
Έτσι μπορεί να δημιουργήσει και τμήμα handball που είναι ενα άθλημα που στην Ευρώπη ξεπερνάει και το βόλεϊ και το πόλο και σε μερικές ακόμα χώρες και το μπάσκετ και η υποδομη με τον πανελληνιο υπαρχει αφου άλλωστε ο Παναθηναικός είχε κάποτε τμήμα handball!!! δείτε εδω

Κάτι τέτοιο, όμως δεν φαίνεται πως μπορεί να γίνει, ακόμα τουλάχιστον αφού στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού απέκλεισαν την πιθανότητα δημιουργίας του συγκεκριμένου τμήματος και έφεραν στο προσκήνιο τρία άλλα.

 Ο λόγος για το τένις, την ενόργανη, την ρυθμική γυμναστική, αλλά και το τμήμα χορού. «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει το πραγματικό πρόσωπο ενός σύγχρονου συλλόγου. Έτσι τένις, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, κλασικός και μοντέρνος χορός αναμένεται να μπουν μέσα στα προγράμματα του Ερασιτέχνη. Ήδη γίνονται οι πρώτες επαφές για τους χώρους που θα στεγαστούν τα τμήματα αυτά, καθώς και συναντήσεις για τις κεφαλές των τμημάτων αυτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!