Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Κοτσόληηηη τα μακαρόνια να ναι MISKO!

Οι εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δείχνει ενδιαφέρον για να πάρει την ΠΑΕ, φαίνεται πως αποπροσανατόλισαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που σε συνδυασμό με τις σημαντικές απουσίες (Φιγκερόα, Ζέκα, Σίλντενφελντ, Ρισβάνη), την άστοχη επιλογή του Αναστασίου να ξεκινήσει το... ξεχασμένο Κοτσόλη αντί του Καπίνο κάτω από την εστία, και την... δίψα του Απόλλωνα για βαθμούς, αφού είναι προτελευταίος στην βαθμολογία έφεραν το 1-1 του αγώνα της Ριζούπολης. Με την ισοπαλία αυτή, το Τριφύλλι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνο του στην 3η θέση.

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε φανέλα βασικού στους Καρέλη και Κουτρουμπή επιβραβεύοντάς τους για την καλή εμφάνιση στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αιφνιδίασε με την επιλογή του Κοτσόλη αντί του Καπίνου κάτω από τα γκολπόστ. Αυτό έγινε επειδή ήθελε να δωσει ένα παιχνίδι στον έμπειρο γκολκίπερ πριν το ματς του Κυπέλλου την προσεχή Πέμπτη με τον Ηρακλή Ψαχνών, έναν θεσμό που ξεκινάει πάντα τον Κοτσόλη κάτω από τα γκολπόστ.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό απείλησαν με σουτ του Πράνιτς από τον άξονα, που απέκρουσε δύσκολα ο Τζόρβας. Τρία λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον Μπεργκ. Ο Καρέλης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σουηδός φορ με βολέ στην κίνηση από κοντά έκανε το 0-1 για τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, αυτό το γκολ περισσότερο κοίμισε τους πράσινους που έριξαν αισθητά την απόδοσή τους, με τον Απόλλωνα να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, δίχως όμως να γίνεται απειλητικός. Οι γηπεδούχοι έκαναν και αναγκαστική αλλαγή στο 20λεπτο, καθώς ο Καμαρά τραυματίστηκε και παραχώρησε τη θέση του στον Τσοκάνη. Ο Παναθηναϊκός είχε δυο καλές στιγμές στο 27' με τον Αμπέιντ, που δεν έδωσε δίπλα στο αμαρκάριστο Μπεργκ και σούταρε άουτ και στο 39', όταν ο Μπεργκ έδωσε στον Αμπέιντ που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε στα χέρια του Τζόρβα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για τον Απόλλωνα, με τον Λόρι Σάντσες να περνάει τον Παντελιάδη στη θέση του Διαμάντη και να τον δικαιώνει δευτερόλεπτα αργότερα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κοτσόλης έκανε άστοχη έξοδο και ο Παντελιάδης με κεφαλιά ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε για την Ελαφρά Ταξιαρχία!

Στο 56' από εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Ο Αναστασίου αποφάσισε να ρισκάρει και έριξε στο ματς τόσο τον Ατζαγκούν, όσο και τον Κλωναρίδη αντί των Αμπέιντ και Λαγού κάνοντας φουλ επιθετικό τον Παναθηναϊκό σε διάταξη 4-3-3, προκειμένου να φτάσει στο γκολ της νίκης.

Ο Απόλλωνας, πάντως ήταν αυτός που άγγιξε το 2-1, μετά από σέντρα του Αργυρόπουλου και κεφαλιά του Τσοκάνη από κοντινή απόσταση με τον Κοτσόλη να κάνει την επέμβαση του αγώνα διατηρώντας ισόπαλο το αποτέλεσμα. Οι πράσινοι πίεσαν στο φινάλε, αλλά δεν βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την άμυνα του Απόλλωνα κι έτσι η... γκέλα ήρθε στην Ριζούπολη, μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Καμαρά (16' Τσοκάνης), Κόρμπος, Μίνγκας (86' Τσιλιγκίρης), Διαμαντής (46' Παντελιάδης), Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός (73' Κλωναρίδης), Μέντες, Αμπεντ (63' Ατζαγκούν), Πράνιτς, Καρέλης, Μπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!