Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Πυγμαχία: «Ρίγος και συγκίνηση»

Ο τεχνικός σύμβουλος και προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, μαζί με τον Μανώλη Σαρμάνη γράφουν ιστορία για το Tριφύλλι!
Ο Γιάννης Αϊδινιώτης μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» για τη διοργάνωση, τόνισε με νόημα: «Μόνο συγκίνηση και ρίγος νιώθω. Την τελευταίο φορά που έγιναν αγώνες εδώ, ήταν μια Βαλκανιάδα το 1983 και θυμάμαι και τον τελευταίο επαγγελματικό αγώνα μετά την μεταπολίτευση στις 11 Φεβρουαρίου του 1981. Γυρίσαμε σελίδα.

 Ο Παναθηναϊκός ήταν σε ένα τέλμα και βάζουμε νέες βάσεις», και πρόσθεσε: «Το μότο μας είναι πυγμαχία για όλους. Μπορούν να έρθουν όλοι αρκεί να έχουν τα απαραίτητα χαρτιά από τον γιατρό. Οι πόρτες μας είναι ανοικτές.
 Έχουμε ανακαινιστεί πλήρως. Υπάρχει πείρα, κατάρτιση και κυρίως υπάρχει αγάπη προς το άθλημα». Τέλος, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει για την υποστήριξη και την αρωγή της στους αγώνες την Ομοσπονδία, η οποία και έχει καθιερώσει το θεσμό αυτό: «Ευχαριστώ την Ομοσπονδία και τον κύριο Τρικαλιώτη, που μας στήριξε και νομίζω ότι γυρίσαμε σελίδα πλέον».
Λακωνικός ήταν, μιλώντας στην «Πράσινη» ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου μετά τη νίκη του κόντρα στον συναθλητή του Νίκο Τορνάρη, τον οποίο χαρακτήρισε «σκληρό αντίπαλο» και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο».
Αναφορικά με τον επόμενο στόχο που θέτει: «Το Πρωτάθλημα».
Ενώ ο Νικόλαος Τορνάρης θέλησε να ευχαριστήσει τη Θύρα 13 για την διαρκή στήριξη προς το τμήμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!