Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Πυγμαχία: «Πράσινες γροθιές» στη Λεωφόρο!


Επιτυχημένο και άκρως θεαματικό ήταν το «1ο Κύπελλο Αγώνων Πυγμαχίας Πραβατζή», που φιλοξένησε στον «Τάφο του Ινδού» ο Παναθηναϊκός!
Ιστορικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί στο κλειστό της Λεωφόρου, όπου στήθηκε ξανά ρινγκ μετά από 30 χρόνια, για τους αγώνες που διοργάνωσαν ο Παναθηναϊκός, μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία πυγμαχίας. Το ανανεωμένο τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου, με τεχνικό σύμβουλο και προπονητή τον Γιάννη Αϊδινιώτη και έφορο τον Μανώλη Σαρμάνη, συνεχίζει να εκπλήσσει τους λάτρεις του αθλήματος. Τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά, το «τριφύλλι» εδραιώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις τάξεις της πυγμαχίας.
Το κλίμα ήταν απίστευτο, με τους αθλητές και τους προπονητές να είναι σαν μια οικογένεια πριν τον κάθε αγώνα, και αντίπαλοι μόνο στο ρινγκ, που είχε στηθεί στο κέντρο του κλειστού. Ενώ ο κόσμος του Παναθηναϊκού, έδωσε δυναμικό «παρών» στον «Τάφο του Ινδού», ενθάρρυνε τους αθλητές για την προσπάθειά τους, και καταχειροκρότησαν όλους όσους αγωνίστηκαν με το τριφύλλι στην καρδιά!
Η φιλοξενία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού σχολιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, από τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας, τους διαιτητές, τους κριτές, αλλά και τις αποστολές των άλλων σχολών που συμμετείχαν στους αγώνες, και άπαντες ευχήθηκαν αυτή να είναι η αρχή για ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον στο τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου!
Έλαμψαν οι «πράσινοι»!

Η συγκομιδή του Παναθηναϊκού ήταν τρία χρυσά μετάλλια για τους Ζακυνθινάκη, Παναγιωτόπουλο και Παπαθανασίου, ενώ το ασημένιο πήραν οι Παναγιώτης, Γεραμάνης, Παπαδόπουλος, Βελλής, Χαλιμός και Τορνάρης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:

Η Πλέα Φωτεινή (Παναχαϊκή ΓΕ) [54κιλά-ΓΥΝ] νίκησε με 2-1 την Κουτσογεωργοπούλου Κατερίνα (ΣΜΔΑ Δροσιάς). Ο Τσαναϊ Αλέξανδρος (ΑΟ Μπάλιος) νίκησε 3-0 τον Μπασιλάρη Γεώργιο (Παναχαϊκή ΓΕ) [60κιλά-Π.], ο Περδικάρης Διονύσιος (Αριστοτέλειο) κέρδισε με Τεχνικό Νοκ άουτ στον 3 γύρο τον Κούτρας Δημήτριος (Παναχαϊκή ΓΕ) [56κιλά-Ν.]. Ο Αβτσίδης Ανδρέας (ΑΟ Μπάλιος) κέρδισε με 2-1 τον Σταυρόπουλο Παρασκευά (Παναχαϊκή ΓΕ) [60κιλά-Ν.].
Ο Στόκος Δημήτριος (Παναχαϊκή ΓΕ) [69κιλά-Ν.] κέρδισε με 3-0 τον Φροκαϊ Μάρκο (Αρένα Ελευσίνας), ο Φαγογένης Χρήστος (ΑΟ Μπάλιος) κέρδισε με Τεχνικό Νοκ άουτ στον 1 γύρο τον Ζωγράφο Παναγιώτη (Παναθηναϊκός ΑΟ) [75κιλά-Ν.]. Ο Καρράς Γεώργιος  (Αρένα Ελευσίνας) νίκησε με 3-0 τον Γεραμάνη Χρήστο (Παναθηναϊκός ΑΟ) [69κιλά-Βκατ.], ο Τσόκας Γανούριος  (Αρένα Ελευσίνας) με 2-1 τον Γεωργακόπουλο Παναγιώτη (Παναχαϊκή ΓΕ) [69κιλά-Βκατ.]. Ο Τσίτσες Ιωάννης (Αρένα Ελευσίνας) κέρδισε με Τεχνικό Νοκ άουτ στον 3 γύρο τον Λυμπέρη Λεωνίδα (Παναχαϊκή ΓΕ) [75κιλά-Βκατ.] και ο Καδής Νικόλαος (Παναχαϊκή ΓΕ) κέρδισε με Τεχνικό Νοκ άουτ στον 1 γύρο τον Παπαδόπουλο Αλέξανδρο (Παναθηναϊκός ΑΟ) [75κιλά-Βκατ.].
Ο Ζακυνθινάκης Στέλιος (Παναθηναϊκός ΑΟ) νίκησε 3-0 τον Δεμέντζο Παύλο (Μίνωας), ο Παναγιωτόπουλος Ορέστης (Παναθηναϊκός ΑΟ)  κέρδισε με Τεχνικό Νοκ άουτ στον 2 γύρο τον Κονοφάο Γεώργιο (Μινώας).
Ο Λάτσωνας Τριαντάφυλλος (Αριστοτέλειο) κέρδισε με Τεχνικό Νοκ άουτ στον 2 γύρο τον Βελλή Λάμπρο (Παναθηναϊκός ΑΟ) [91+ -Βκατ.]. Παρότι ήταν πολύ καλός ο Κωνσταντίνος Χαλιμός (Παναθηναϊκός ΑΟ) ηττήθηκε με 3-0, λόγω… μαχητικότητας από τον Λάππα Άρη (Αριστοτέλειο) [81κιλά-Βκατ]. Ο Τσανικίδης Αλέξανδρος (Αλέξανδρος Αχαρνών) νίκησε 3-0 τον Σιώνη Ευθύμιο (Αριστοτέλειο) [75κιλά-Ακατ.].

Τέλος στον Παναθηναϊκό… εμφύλιο ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου (Παναθηναϊκός ΑΟ) κέρδισε με 2-1 τον Νικόλαο Τορνάρη (Παναθηναϊκός ΑΟ) [91κιλά-Ακατ.] στην αναμέτρηση που έκλεισε την όμορφη διοργάνωση!


source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!