Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Βόλεϊ Ανδρών>>>Γιάννης Καλμαζίδης:«Έδωσε ενέργεια ο κόσμος»

Μια ακόμη μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός συνεχίζοντας το εντυπωσιακό του σερί αφήνοντας ευχαριστημένο το Γιάννη Καλμαζίδη.

Οι πράσινοι κέρδισαν και τον ΠΑΟΚ με τον τεχνικό της ομάδας να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. «Ήταν δύσκολο και το σημερινό ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει προσθήκες και στοχεύει ψηλά. Τα καταφέραμε,  δείξαμε θέληση και ψυχή. Μια παλικαρίσια νίκη θα έλεγα. Είναι ευχάριστο που μπορούμε όταν χάνουμε σετ στον πόντο να μην ξεφουσκώνουμε. Φοβήθηκα στο επόμενο σετ γιατί δεν ξεκινήσαμε με πολύ ενέργεια. Καταφέραμε, το γυρίσαμε και νικήσαμε. Η βοήθεια του κόσμου ήταν και πάλι σημαντική, έδωσε ενέργεια».

 Για το επόμενο ματς που θα είναι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σχολίασε: «Θα είμαι ευχαριστημένος με μια καλή εμφάνιση. Τώρα που θα φτάσει αυτό δεν ξέρεις. Αθλητισμός είναι. Εγώ ασχολούμαι με τους δικούς μου παίκτες».

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Χρήστος Μπέλος είπε: «Ήταν ένα κανονικό ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όλα τα σετ ήταν δύσκολα με εξαίρεση το τέταρτο. Δείξαμε ψυχή θέλαμε τη νίκη, όπως και στα προηγούμενα ματς. Θέλουμε να έχουμε ψυχή και στα επόμενα για να μπορέσουμε να ανέβουμε πιο ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!