Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι προσφυγές στον Παναθηναϊκό!

Σε αδιέξοδο βρίσκεται πλέον η διοίκηση του Παναθηναϊκού...

μετά τις αλλεπάλληλες προσφυγές πρώην παικτών που ζητούν τα δεδουλευμένα τους, αλλά και όσα υπαγορεύει το συμβόλαιο τους για την τρέχουσα χρονιά.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει προσφυγή και ο Σεμπάστιαν Λέτο, αξιώνοντας σχεδόν 1.000.000 ευρώ. Ο Αργεντινός άσος είναι αποφασισμένος  να διεκδικήσει το προαναφερθέν ποσό και η διοίκηση της ΠΑΕ θα προσπαθήσει με νέα επαφή να καταλήξει  σε κάποια συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, αφού τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα λόγω της οικονομικής στενότητας στην ΠΑΕ.

Πάντως το σενάριο αυτό ολοένα και απομακρύνεται, αφού ο Λέτο είναι ιδαίτερα εκνευρισμένος με τους πράσινους. Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Λέτο σχετικά με την αποπληρωμή των οφειλομένων στο πρόσωπό του ύψους 620.000 ευρώ (χωρίς τις προσαυξήσεις). Η συγκεκριμένη πρόταση περιελάμβανε την καταβολή προκαταβολής 70.000 ευρώ άμεσα και την αποπληρωμή των υπολοίπων χρημάτων σε ισόποσες δόσεις.
Οι πράσινοι ωστόσο ενημέρωσαν πως δεν είναι σε θέση να δώσουν την  προκαταβολή, και αντιπρότειναν να ξεκινήσει η αποπληρωμή του ποσού μετά από 6μήνες. Φυσικά ο Αργεντίνος αρνήθηκε και η υπόθεση οδεύει στα δικαστήρια.

Νωρίτερα και ο Σέμα Βελάσκεζ κατέθεσε προσφυγή, προκειμένου να διασφαλιστεί τα χρήματα που του οφείλονται από την διοίκηση της ομάδας.Ο αμυντικός  από τη Βενεζουέλα φέτος δεν υπολογίζεται από τον Αναστασίου, με τον ίδιο να μην βλέπει τη συγκεκριμένη εξέλιξη με καλό μάτι. Γι’ αυτό και προχώρησε σε προσφυγή, όπως έκανε πριν από λίγες ημέρες και ο Τοτσέ.

Να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίοι αξιώνουν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό, 940 χιλιάδες ο πρώτος και 525 χιλιάδες ο δεύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!