Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Φουλ της δημιουργίας στην «πράσινη» ενδεκάδα

Δύσκολο και «πονηρό» θεωρεί ο Γιάννης Αναστασίου το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο. Για το λόγο αυτό ο τεχνικός του Τριφυλλιού προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με όσο το δυνατόν πιο δημιουργικό και με επιθετική φιλοσοφία σχήμα.

Ο Αναστασίου επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον σαφώς επιθετικογενή δεξιό μπακ, Νίκο Μαρινάκη, τραβώντας στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Τη… νύφη από αυτή την αλλαγή πληρώνει ο Σπύρος Ρισβάνης που βγαίνει από το αρχικό σχήμα. Επίσης ο Αμπντούλ Ατζαγκούν κερδίζει μια θέση στην ενδεκάδα ως εσωτερικό χαφ ενώ διατηρούνται στο σχήμα τόσο ο Κλωναρίδης όσο και ο Ζέκα. Πιθανή αλλαγή είναι και αυτή του Μέντες αντί του Λαγού, ο οποίος είχε και τα παιχνίδια της εθνικής Ελπίδων μεσοβδόμαδα.

Πιθανότερο σχήμα φαντάζει αυτό με τον Καπίνο τερματοφύλακα, τους Μαρινάκη, Νάνο στα μπακ, τους Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Μέντες αμυντικό μέσο, τους Πράνιτς, Ατζαγκούν εσωτερικά χαφ, τους Ζέκα, Κλωναρίδη εξτρέμ και τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!