Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών:Στον ''αέρα'' το Ίκαρος-Παναθηναϊκός

Την Πέμπτη η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση Ίκαρος-Παναθηναϊκός για την Α1 μπάσκετ γυναικών θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ωστόσο την Παρασκευή το Γραφείο Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε ότι δεν παραχωρεί το γήπεδο.

Όπως φαίνεται δεν είναι... γραφτό την φετινή σεζόν η Α1 μπάσκετ γυναικών να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα. Μετά τα προβλήματα που υπήρχαν σε αρκετές αναμετρήσεις της πρεμιέρας, κάτι ανάλογο θα γίνει και στην 2η αγωνιστική, καθώς είναι στον ''αέρα'' η αναμέτρηση του Ικάρου με τον Παναθηναϊκό. 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νέας Σμύρνης το Σάββατο στις 20.30 καθώς το κλειστό του Έσπερου δεν έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια.

''Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου ο αγώνας ΓΣ Ίκαρος Κ. – Παναθηναϊκός ΑΟ της 19/10/2013 για την 2η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αντί του κλ. Γυμναστηρίου Εσπέρου, θα διεξαχθεί ώρα 20.15, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης'' αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

''Όχι'' από την αρμόδια αρχή
Αυτά ήταν τα δεδομένα μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, καθώς το πρωί της Παρασκευής το το Γραφείο Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Νέας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας γιατί αρνείται να παραχωρήσει το κλειστό γήπεδο της περιοχής για την αναμέτρηση του Ικάρου με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της Α1 γυναικών στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση
''Μπασκετικοί κύκλοι παραπληροφορούν την κοινή γνώμη ότι δήθεν ο Δήμος Ν. Σμύρνης δια εγγράφου παραχώρησε το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Σμύρνης για την διεξαγωγή του αγώνα Ικάρου - Παναθηναϊκού για την Α1 γυναικών το Σάββατο 19/10 λόγω μη αδειοδότησης του γηπέδου του Εσπέρου.
Επίσης τα μυθεύματα κάνουν λόγο και για δήθεν απειλητικά τηλεφωνήματα φιλάθλων προς την διοίκηση του Αθλητικού κέντρου.
Διαψεύδουμε όλα τα παραπάνω αφού:
1. Διατηρούμε άριστες σχέσεις με τους φιλάθλους της πόλης μας χωρίς να δεχτούμε φυσικά κανένα απειλητικό τηλεφώνημα για το εν λόγω θέμα.
2. Στο αίτημα της ΕΟΚ για τέλεση του συγκεκριμένου αγώνα την Πέμπτη 17/10, χωρίς φιλάθλους, δεν έχουμε απαντήσει ακόμα γεγονός που μας βάζει σε υπόνοιες για καθοδηγούμενα δημοσιεύματα (ο έχων σχετική απάντηση παρακαλούμε να τη δημοσιεύσει).
3. Η άρνηση παραχώρησης του χώρου για το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρείται δεδομένη παρά την καλή μας διάθεση να εξυπηρετούμε τα ερασιτεχνικά σωματεία γειτονικών Δήμων, όταν και εφόσον αυτό είναι δυνατό.
4. Την ίδια μέρα, το ίδιο γήπεδο φιλοξενεί αγώνα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με την ομάδα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ''.
Όπως γίνεται κατανοητό, 24 ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης επικρατεί το... απόλυτο χάος, χωρίς κανείς να γνωρίζει αυτή την στιγμή αν θα διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας ή θα υπάρξει αναβολή, κάτι που με τα δεδομένα έως τώρα είναι πιθανό να συμβεί.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!